Napi horoszkóp: Az Ikrek akár fizetésemelést is kaphatnak - Július 15.

2021.július.15.

A Rák jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus trigon fényszögének köszönhetően ma rendelkezel azzal a bizonyos hatodik érzékkel, ami segít abban, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen tartózkodj. A bolygók megóvnak a kellemetlen meglepetésektől és megérzéseidnek köszönhetően semmi sem marad titokban előtted. Mivel érzelmi antennáid vételre vannak állítva, valaki elvarázsolhat, de te is késztetést érezhetsz rá, hogy kényeztesd szeretteidet. Ez egy alkalmas nap romantikus utazásra vagy randira, de egy misztikus rituálé elvégzésére is. Kérhetsz szívességet, támogatást, de legyél hálás mindenért, amit másoktól kapsz. Valószínű, hogy szívesen segítesz bajba került embertársaidon, de ha van érzéked a művészetekhez, belevághatsz az alkotásba.

Napi horoszkóp: Az Ikrek akár fizetésemelést is kaphatnak - Július 15.
Fotó: Getty/Glamour

Ez az önzetlenségre hajlamosító konstelláció kedvez a karitatív tevékenységeknek, de a művészek is különlegesen ihletett állapotba kerülnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Szokatlanul idealista hangulatba kerülhetsz, megérted partnered és családod gondjait, és ahol csak lehetőséged van rá, valószínűleg megpróbálod enyhíteni őket.

Bika (04. 21-05. 20.) Számíthatsz barátaidra és rokonaidra, ha vigaszra vagy bátorításra van szükséged, de saját személyes varázsod is fokozódik, amíg együttérzést árasztasz magadból.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érzékenyen érinthet főnököd őszintétlensége, de pénzügyi tárgyalást kezdeményezhetsz, fizetésemelést kérhetsz, csak a munkahelyeden ne igyál alkoholt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem visz el vendéglőbe, nem hajlandó külföldre utazni, hát éppenséggel egyedül is beülhetsz egy étterembe, vagy munkát vállalhatsz egy luxushajón.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel ma csak léha hozományvadászokkal találkozol, hagyd otthon a bankkártyádat, hogy föl se merülhessen az anyagi előnyök és hátrányok latolgatása.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felbukkanhat a fehér lovas herceg, de a mai napon semmi sem segíti jobban kapcsolataid és kilátásaid javítását, mint az, ha megtanulsz másokkal együtt érezni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészi tevékenységed során megbízhatsz az intuíciódban, szakmai hiúságod igényességre ösztönöz, de óvakodj attól, hogy túl- vagy leértékeld teljesítményedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiderül, hogy a párod romantikus típus, és ha még külföldi kiküldetésedre is elkísér, csak azt kell kiderítened, mikorra tűzi ki az eljegyzés időpontját.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a boldog családban élőknek a szívességek és az áldozatok végül a javukra válnak, ha szeretteid boldogságát tartod szem előtt, akkor az saját javadra is válik.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered vagy vállalkozó társad sok mindent tud nyújtani, de amióta megismerted, azon gondolkodsz, milyen lehet vele reggelizni egy romantikus helyszínen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a jelenlegi fizetésedből nem futja néha-néha egy kis kikapcsolódásra vagy nyaralásra, akkor minden további nélkül fogadd el partnered ajánlatát.

Halak (02. 20-03. 20.) Van elég tapasztalatod ahhoz, hogy tudd, kivel akarsz randizni, és egyik kollégád kétségkívül jó választás, de ma még a színpadon is megállnád a helyed.

Ez is érdekelhet

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

Sztárhírek

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Szépséghírek

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái