Napi horoszkóp: A Skorpiók ma sokkoló hírt kaphatnak - November 17.

2021.november.17.

A Skorpióban haladó Mars néhány napig szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal. A Mars és az Uránusz szembenállása miatt lázadsz a korlátozások, a szabályok ellen, és mivel könnyen elveszíted az önuralmadat, konfliktushelyzetekbe keveredhetsz vagy váratlan veszteség ér. Ez a konstelláció gyakran vált ki baleseteket, de gépparkod állapotára is veszélyt jelent. Véget vethetsz egy birtokláson alapuló, korlátozó kapcsolatnak, de tartsd észben, hogy a szakítás miatt rosszabb anyagi helyzetbe kerülhetsz.

Napi horoszkóp: A Skorpiók ma sokkoló hírt kaphatnak - November 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A mai csillagállás váratlan kiadást jelez, és ha el akarod kerülni a behajthatatlan adósság problémáját, ne adj át senkinek semmit, amíg azt ki nem fizette.

Bika (004. 21-05. 20.) Nem volna túlzás, ha a párodnak nem tetszik, hogy szabályosan ráakaszkodtál s feltartod a munkájában, ám ha üzletet szimatolsz, söpörj le a színről valakit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A számítógéped megbolondul, manipulatív kollégád is ott tesz keresztbe, ahol csak tud, ráadásul a munkahelyed is kicsinyes érdekek ütközésének harctere.

Rák (06. 22-07. 22.) Kerüld el a kaszinót, amikor állandóan csak nyeli a pénzt a szórakoztatás mérhetetlen gépezete, de főnököd alkalmi barátnőjének szerepére sem lesz kedved.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha olyan kihívások érnek a munkahelyeden, a házasságodban vagy a családban, amelyek stresszhelyzetet okoznak, tegyél meg mindent önmagad védelmében.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkád miatt repülnöd vagy vezetned kell, hallgass az ösztöneidre, amikor kétség fog el, de a viták ma anyagi és szakmai civódásba torkollhatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szentül hiszed, hogy a pasid pusztán a pénzed után sóvárog, de az sem kizárt, hogy egy társas vállalkozás befuccsol, vagy te játszod el az összes vagyonodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amikor a párod előhozakodik a válással, ez számodra sokkoló hatású, de könnyen összejöhetsz egy fenegyerekkel, aki nem akarja lekötni magát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Dögös járgányod kész életveszély, ráadásul, ha még a pasidnak is van valakije, nemcsak a telefonvonal, hanem titkos viszonyod is megszakad egy kattanással.

Bak (12. 22-01. 20.) Kapcsolatodban, pénzügyekben a feszült helyzetek arra késztetnek, hogy helyreállítsd az egykor létező harmóniát, de most talán még a kedvesed is elfordul tőled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne vállalj el olyan munkát, amely elválaszt a családodtól, s ne hagyd, hogy egy váratlan esemény vagy izgalmi állapot belehajszoljon az ideges kapkodásba!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyedül utazol, megtámadhatnak, kifoszthatnak, lerobbanhat a járgányod, ezért tarts mobiltelefont az autódban - vészhelyzet esetén hívj segítséget.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban