Napi horoszkóp: A Rák építsen kapcsolatokat, a Szűz pedig bizonyítja jó ízlését - Október 16.

2021.október.16.

A Hold a hét végén az álmodozó Halak jegyében jár: egyesek kimerültnek érzik magukat, míg mások olyan világban élnek, amely sokkal vonzóbb a valóságnál. A Halak-Hold olyan kérdésekre hívja fel a figyelmünket, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytunk, de amelyek mély jelentőséggel bírnak, és figyelmet érdemelnek. Nem lesz könnyű leszokni a szenvedélybetegségről, a túl szoros cipő viselése pedig fájdalmat okozhat. Ám a Mérleg-Merkúr és a Nyilas-Vénusz harmonikus kapcsolata a hét utolsó napjaiban kellemes párbeszédet, bókokat eredményez, s mindenekelőtt ötleteket ad azoknak, akik művészi vagy kreatív tevékenységet folytatnak. Mivel a Merkúr intelligenciája társul a Vénusz csábító adottságával, ez a fényszög megkönnyíti a kommunikációt és a megértést a szerelmi, üzleti és szakmai kapcsolatokban. Bíztató hírekre, kellemes kiruccanásokra számíthatunk, bókjaink kedvező fogadtatásra találnak. Ez a konstelláció a távkapcsolatoknak is kedvez.

Napi horoszkóp: A Rák építsen kapcsolatokat, a Szűz pedig bizonyítja jó ízlését - Október 16.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ismerd el mások véleményét, ha különbözik is a tiédtől, s vitasd meg pénzügyi ötleteidet és kérdéseidet a pároddal, rokonaiddal - távkapcsolatod is működik.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha segítségre van szükséged a munkádhoz vagy egy jól fizető állás megszerzéséhez, legyél elég kreatív ahhoz, hogy megtaláld a segítséghez vezető utat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyetlen képesség sem vihet olyan messzire, mint ha jó előadónak tartanak, és ha megismersz egy vonzó, sikeres pasit, szórakoztasd őt, kösd le az érdeklődését.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, igyekezz kapcsolatokat kiépíteni, tedd láthatóvá magad, azzal messzebbre jutsz, mintha otthon a hirdetéseket böngészed.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha bókolnak neked, vagy szerelmes üzenetet kapsz, köszönd meg a figyelmességet, de a mai napon új szakmai és pénzügyi kapcsolatokat is hatásosan építhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nem csak a családban és a pénzügyi világban elfoglalt helyed számít: jó ízlésed, és kedvességed kívánatossá tesznek, s figyelmes házigazdának bizonyulsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A közös vállalkozás egyre szorosabb szálakkal fűz társadhoz vagy megbízódhoz, és ha kedvesen fogadod az udvarlását, jó pontokat szerezhetsz magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed a vásárlásterápiát, társad viszont megfontolja, mielőtt megvenne valamit, de az együttes vásárlás ma jobban sül el, mintha egyedül shoppingolnál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha vállalatod kreatív munkatársat vagy szóvivőt keres, jelentkezz, és élvezd, hogy a pároddal jó baráti viszonyban vagytok, ráadásul a humorotok is hasonló.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne epekedj titokban a főnököd után, de éld ki kreativitásodat és a kommunikáció művészetét, s használd ki, hogy rendelkezel a diplomácia kifejezésmódjával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindenki a te társaságodat keresi, és ha arra gondolsz, milyen jó lehet egyik barátod vagy szórakoztató útitársad az ágyban, megéri vállalnod a kockázatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Vállalkozásodat érdemes a kapcsolatépítés lehetőségeként értelmezned, ám egyesek a cégtulajdonossal töltött hétvégének tulajdoníthatják jókedvedet.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói