Napi horoszkóp: A Kos nagy harcokat vív, a Skorpió kerülje viszont a vitákat - Október 17.

2021.október.17.

Jóllehet az éjszaka egzakt és a szombati horoszkópban ismertetett Merkúr-Vénusz kapcsolat kellemes beszélgetéseket, kiruccanásokat és találkozókat jelez, de a Mérleg-Nap és a Bak-Plútó barátságtalan fényszöge ebben az időszakban hatalmi harcokat, kiszolgáltatottságot és veszteséget okozhat, ráadásul zsarolásnak, nyomásgyakorlásnak és megfélemlítésnek is ki lehetsz téve. Tartsd kordában elvárásaidat, maradj együttműködő és alázatos, különben irigységet kelthetsz munkatársaid körében. A Plútó-időszak erejét csak nagyon hosszú távú perspektívában érthetjük meg. És a múltban már láttuk ennek a bolygónak a hatását, amikor a Bak jegyébe való belépése után 2008-ban, kiváltotta a nagy világválságot, tavaly a pandémiát és a gazdasági válságot, ami mindent megváltoztatott: új hatalmi struktúrák jöttek létre.

Napi horoszkóp: A Kos nagy harcokat vív, a Skorpió kerülje viszont a vitákat - Október 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Hatalmi harcokba bonyolódhatsz a pároddal és feletteseiddel, valaki függőségben tart, változásokra és átalakulásokra kerülhet sor a munkádban, jövedelmedben.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz pótolhatatlanná válni a munkahelyeden; de szükségét érezheted, hogy átértékeld kapcsolatodat a pároddal, rokonaiddal és munkatársaiddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az anyagiak miatt kiszolgáltatottnak érzed magad, de egy munkát vagy üzletet nem nyerhetsz el úgy, hogy szép szemeket meresztesz és szexelsz a cégtulajdonossal.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodban, anyagi ügyeidben kellemetlen hatalmi helyzet áll elő, könnyen kerülhetsz hullámvölgybe, amelyet bizonyos pénzügyi gondok okozhatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kihívásokkal teli nap várható: utazás balesettel járhat, kolléga felzaklathat, rokonságodban előfordulhatnak konfliktusok és komoly döntéseket kell hoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan kiadások véshetnek ráncokat a homlokodba, pénzügyi és szerelmi kérdésekben kerüld a manipulációt, üzletasszonyként pedig legyél hajlandó tanulni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügylet miatt kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, eleshetsz egy megrendeléstől, ám ha kapzsi rokonaid nyomást gyakorolnak rád, távozz a helyszínről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Főnököd titkos ellenségeddé válhat, ezért kerüld a vitákat vagy konfliktusokat tekintélyszemélyekkel, inkább fordulj hozzájuk tanácsért vagy munkaötletért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fokozott éberségre lesz szükséged pénzügyeidben, de ne menj bele érdekkapcsolatokba, inkább barátaid és szövetségeseid támogatására fordítsd az energiádat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne bonyolódj szakmai vagy pénzügyi konfliktusba, maradj ki a hatalmi harcokból, de ha egy vállalkozás csődbe jutott, többé nem lehet már ugyanúgy folytatni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököddel, pároddal hatalmi harcba keveredsz, vissza kell verned mások manipulációs próbálkozásait, de mindenképpen szegülj szembe a megfélemlítőkkel.

Halak (02. 20-03. 20.) A baráti kölcsönök miatt függőségbe kerülhetsz, a bizalmatlanság is napirenden lesz, s bizonyos távolságot fogsz tartani új barátságaidban, üzleti kapcsolataidban.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!