Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

2021.október.21.

A Hold már a Bika jegyében jár, ezért a mai feladat: biztonságban, nyugalomban, rendezett és ízléses környezetben élni olyan művészet, amelyet könnyen elsajátíthatsz. Erősen vonzódsz a szép és drága holmikhoz, de az élvezetek sem maradnak ki a mai programból. Mivel a nap első felében a Vízöntő-Szaturnusz okozhat némi korlátozást, kényszerű kiadást és érzelmi visszafogottságot, azért legyen türelmed arra, hogy makacskodás helyett szeretetteljesen reagálj. Azt viszont ne hagyd, hogy sakkfigurának használjanak egy üzleti, családi vagy szakmai ügyhöz kapcsolódó egyezségben. Az unalmas rutinfeladatok, a terhes kötelezettségek ma fárasztóbbnak tűnnek, mint máskor, de ne mondj ellent, ha kiderül, hogy korszerűsíteni kell vállalkozásodat! A pasidat viszont jobban kívánod, ha ajándékokkal halmoz el, vállalkozása pedig veszteség helyett nyereséget termel.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha plusz kiadásaid merülnek fel, anyagilag nagy szükséged lehet a család támogatására, de ha fizetésemelésben reménykedsz, igyekezz komolyabb állást keresni.

Bika (04. 21-05. 20.) Az idei év bizonytalanságaiból adódóan semmi sem garantálhatja, hogy mindig lesz munkád, de ha valami nem működik, tanulj tovább és próbálkozz valami mással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha képtelen vagy fejlődni és tanulni, csak az anyagi túlélésre játszol, próbálj egy kicsit eltávolodni problémáidtól, és többet törődni a körülötted lévő emberekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) Számodra a kapcsolatod fontosabb, mint az anyagiak, de ha a párod nehéz helyzetbe kerül, vállalkozása bukását és adósságait már nem vagy hajlandó elviselni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld azokat az embereket, akik kimeríthetnek vagy kihasználhatnak, de ha szorongva mész be a munkahelyedre, vajon miért nem váltasz?

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy felkínált megbízás súlyos lelki válságba sodorhat, tisztességed nem engedi, hogy olyan állásajánlatot fogadj el, amelyre nem érzed magad igazán alkalmasnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a szerelemben és az üzletben nagy is a baj, nincs okod rá, hogy fejvesztve keress kiutat, próbálj meg inkább családi, rokoni vagy céges segítséget kérni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vigyázz: jöhetnek még nehezebb napok családi életedben és párkapcsolatodban, ezért ne állíts félre senkit: utóbb az efféle akció megbosszulja magát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd távol magadtól azokat az embereket, akik igényt tartanak a pénzedre és az állásodra, de a közlekedésben is légy óvatos, mert gondolataid elkalandoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed túlzó, ám halaszthatatlan igényekkel ostromol, de mivel pénzügyi biztonságod megrendülhet, nem tudsz olyan nagyvonalú lenni, mint szeretnél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne most akard kipróbálni rokonaid és kollégáid tűréshatárát, de miért is ne lehetne megfricskázni makacsságukat vagy ódzkodásukat az újdonságoktól?

Halak (02. 20-03. 20.) Bosszant egy elmaradt telefonhívás, egy nézeteltérés a pároddal vagy egyik barátoddal, mégis próbálj meg nyugodtnak látszani, s legalább hallgasd végig a másikat.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját