Napi horoszkóp: A Rákok ma kitűnő megfigyelők - Október 4.

2021.október.5.

A fogyó Szűz-Hold és a Skorpió-Vénusz délelőtt kellemes hangulatot szavatol: a két nőies égitest olyan csodálatos tulajdonságokkal hat ránk, mint a vonzó karizma és a szeretet vágya. De a művészi tehetség és a művészet iránti érdeklődés is hangsúlyt kap, a rendszeretet és a pontosság is hasznosnak tűnhet. És ha tudsz ezekről a harmonikus hatásokról, és elfogadod ezeket az ajándékokat, akkor könnyebben megtapasztalhatod őket. Ebédidőben a Hold belép a Mérleg jegyébe: kitüntetheted a párodat és rokonaidat a kedvességeddel meg figyelmességeddel, ám ha az élet napos oldalán akarsz landolni, ehhez kapcsolatokra van szükséged. De nem szívesen mondasz nemet, a külcsín pedig fontosabb számodra, mind a belbecs. Megéri a fáradságot, ha a szokásosnál többet foglalkozol szépítkezéssel és beveted valakinél csábítási trükkjeidet.

Napi horoszkóp: A Rákok ma kitűnő megfigyelők - Október 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egyszer valami megmozdult köztetek, talán nagyobb esélyed lenne milliomos szeretődnél vagy jól fizető megbízódnál, ha őszintébb és alkalmazkodóbb lennél.

Bika (04. 21-05. 20.) Amennyiben szükségét érzed annak, hogy kitűnő kapcsolatokat ápolj munkatársaiddal és rokonaiddal, soha ne tekintsd feleslegesnek az erre fordított időt!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Legyen délelőtt a család a legfontosabb, legyél jó szülő, fejleszd gyerekeid képességeit, ne csak szülőként állj mellettük, de nevelőként és oktatóként is.

Rák (06. 22-07. 22.) Sem a rokonaid, sem a pasid nem hitték volna, hogy ilyen jó megfigyelő vagy és ennyi pszichológiai érzéked van, de rokonlátogatásnak örülsz, marasztalod is őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bevásárláshoz készíts listát, keresd olyanok közelségét, akik felüdítenek, s úgy tűnik, ma a kapcsolatépítésről is többet tudsz, mint a legtöbb szakember.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nemcsak a céged és az üzletek léteznek számodra, szomszédodnak vagy ügyfelednek, aki túl puritánnak tart, bebizonyíthatod, hogy tudsz igazán érzéki lenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kollégád vagy szponzorod nem jó alany a barátságos együttérzéshez, de arról vitatkozhattok, hogy üzletelni, esetleg házasodni vagy nem házasodni lenne jobb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de a barátság és a szex kissé keresztezheti egymást: valaki viszont könnyen viasszá válhat a kezeid között.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megnyílt egy új klub, legyél te az első, aki ott felbukkan, vállalkozóként ugyanis beruházókat szerezhetsz, bemutatót tarthatsz esetleges befektetőidnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Népszerű vagy a munkahelyeden, de ha nem érted az olyan kifejezéseket, mint „szerelem”, vagy „szenvedély”, csak kérdezz – valaki megmagyarázza.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégával, ügyféllel egy hullámhosszra kerültök, de a természetben való szexhez márványkoptatott zöld ruhát viselj, azon nem látszanak meg a foltok.

Halak (02 20-03. 20.) Nyilvánvalóan a fejedbe vetted, hogy egy megbízható, komoly, de jómódú pasinál landolsz, ám az érzelmi, anyagi és szexuális függőség kiszolgáltatottá tehet.

Ez is érdekelhet

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

Napi inspiráció: Miért érdekelne mások véleménye?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően