Napi horoszkóp: Az Ikrek pénzügyei nem alakulnak túl fényesen - Szeptember 1.

2021.szeptember.1.

A szeptember a Rák jegyében lévő Holddal kezdődik, az érzések és a hangulatok ma változékonyak. A Rákban lévő Hold barátságtalan fényszöge a Merkúrral a nap közepén idegrendszeri vagy emésztési problémákat okozhat. Mivel a logika és az érzelmek nem járnak kéz a kézben, ezért ne várj el precizitást a környezetedben élőktől. Lehet, hogy felületes, következetlen és elhamarkodott leszel, ezért óvakodj attól, hogy kipréselj másokból egy bizonyos választ. Jobban teszed, ha munka után otthon maradsz, és elutasítasz minden meghívást, hiszen képtelen lennél elviselni a lármás partikat vagy a hosszabb autóvezetést. Ha köhögéstől szenvedsz, segít, ha erősen bedörzsölöd a nyakadat a melledet néhány csepp eukaliptusz- vagy kakukkfűolajjal.

Napi horoszkóp: Az Ikrek pénzügyei nem alakulnak túl fényesen - Szeptember 1.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod elvárja tőled, hogy a hivatásod gyakorlása helyett háziasszonyként élj, nem tart sokáig, hogy a családi idill összeomoljon, és kitörjenek a viták.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod azt mondja, hogy néhány napig dolga van vidéken, de nem foglalt szállást, viszont szeretné, ha elutaznál vele, akkor természetes, hogy nemet mondasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szerencsére vittél haza munkát, mert ez legalább elvonja a figyelmedet az anyagi problémáidról: sajnos még ma sem vehetsz meg mindent, amit szeretnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Észérvekkel nem lehet rád hatni, de próbáld meg időben elvégezni az otthoni feladatokat - legyél kedves, megnyugtató, de ne hagyd, hogy bárki felidegesítsen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma végezd el a munkádat, és ha közlöd kívánságaidat, akkor egyik barátod vagy rokonod tesz valamit annak érdekében, hogy hozzájáruljon a teljesülésükhöz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha azzal vádolod a párodat, hogy félrelép, ne csodálkozz azon, ha felszívódik: jogod van viszont magyarázatot kérni ahelyett, hogy eltaszítanád magadtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nehezedre esik kimondani kellemetlen dolgokat, de ha megteszed, rokonaid megsértődnek, és ha kihagysz egy étkezést, annak kellemetlen mellékhatása lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akinek olyan halálos fegyver van a birtokában, mint a nyelved, az tanuljon meg heves viták nélkül élni anélkül, hogy az ilyen jelenetekben főszerepet alakítana.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha úgy érzed, hogy egy rosszul fizető ágazatban ragadtál, vagy eleged van a magas törlesztő részletekből, akkor választás kérdése, hogyan kezeled a pénzügyeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne panaszkodj a munkádra és a kollégáidra, ha pedig a párod nem érzi, hogy örülsz annak, hogy törődik veled, akkor biztosan leszokik arról, hogy kényeztessen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előfordulhat, hogy kedvesednek külföldre kell utaznia, de mivel van saját munkád, nem tudod elkísérni, de ma nem is vagy hajlandó kölcsönös engedményekre.

Halak (02. 20-03. 20.) Nm érdemes várni, hogy a lehetőség bekopogjon és eljöjjön hozzád, de ha találsz valamit, amiben hiszel, kezdeményezz - ne aggódj a következmények miatt.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban