Napi horoszkóp: Egy rossz lépés és minden tönkremehet az Oroszlánok életében - Szeptember 2.

2021.szeptember.2.

A Szűz jegyében lévő Mars és a Halak-Neptunusz szembenállása miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amely elől inkább menekülnél. Ez nem segít, de szembenézni a problémával és megoldani minél előbb – elengedhetetlenül szükséges. Ez egy érzelmileg nehéz időszak, amikor képtelenek vagyunk helyesen értékelni a valóságot, ráadásul az irigység, az alattomosság és a tisztességtelenség is kínos helyzeteket okoz. Ne akarj szélmalomharcot vívni, védekezz az intrikák és az alattomos támadások ellen, ne legyél áldozat, ne menekülj egy álomvilágba a problémáid elől, de fogadd meg, hogy egyetlen csepp alkoholt sem fogyasztasz és figyelmet fordítasz a pihenésre vonatkozó igényedre. Ez a fényszög fokozza az alkohollal, gyógyszerekkel, drogokkal, vegyszerekkel, járványokkal, vízzel és gázzal összefüggő katasztrófák veszélyét.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hagyd, hogy bagóval fizessenek a munkádért, ne sértődj vérig, ha a hibáidra figyelmeztetnek, ne szegd meg a szabályokat, és kerüld a fertőzésgyanús ételeket!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha barátod árulása vagy párod hűtlensége megsebzett, ha veszteség vagy árulás ért, keresd meg, hogy mi okozta a problémát, hogy ne fordulhasson elő újra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Irigy ellenségek mesterkedéseire számíthatsz, ambícióid elérhetetlenek, és furcsa félreértések zavarhatják meg a főnökeidhez (rokonaidhoz) fűződő kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Sikertelen utazás vagy felvételi interjú miatt nagyon le tudsz törni, és ha kikotyogod szakmai ötleteidet, ne csodálkozz, ha mások fölözik le elképzeléseid hasznát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne lankadjon a figyelmed, mert egyetlen ballépés is elegendő ahhoz, hogy társas vállalkozásod összeomoljon, vagy bosszantó pénzügyi hibát kövess el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki csak a pénzedet akarja, a párodban sem tudsz megbízni, de óvakodj a trükközéstől, és jól fontold meg, hogy kire pazarolod a pénzedet és az érzéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha csalódtál valakiben, ne is próbálj mentségeket keresni a számára, inkább vess véget a kapcsolatnak; az intrikusoktól és a bajkeverőktől tartsd távol magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma kirekeszted tudatodból a kellemetlen tényeket, irreális elvárásokat támaszthatsz valakivel kapcsolatban, aki tetszetős színjátékot rendez a kedvedért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyeden és otthonodban ügyelj a biztonsági előírások betartására, de ne csodálkozz, ha munkahelyi viszonyod miatt zűrös helyzetbe keveredsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel senki sem tökéletes, ne szolgáltass alapanyagot rágalmazóidnak a bátor őszinteségeddel, közlekedj elővigyázatosan, és ne bízz meg vakon a rokonaidban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindenért, amit meg akarsz kapni, meg kell fizetned az árat, de óvakodj attól, hogy pénzt ölj kockázatos ügyekbe, vagy megpróbáld kijátszani a törvényeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel egy illuzórikus világban élsz, igyekezz elkerülni az egészségtelen kapcsolatokat, amelyek elszívják az energiáidat és lerombolják az üzletedet.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.