Napi horoszkóp: Nehéz családi helyzet elé néz ma a Mérleg - Szeptember 22.

2021.szeptember.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap ma este belép egy hónapra a Mérleg jegyébe, ahol az ősz kezdetét jelzi, és ahol fokozza a megfelelő társ, a harmónia és az együttműködés iránti vágyunkat. A kapcsolatok és a szerelem fontossá válnak ebben az időben, de az sem csoda, hogy társasági pillangóknak érezzük magunkat! Ám a Mérleg-Merkúr és a Plútó quadrát fényszöge minden játékszabályt figyelmen kívül hagy és bizalmatlanságot, gyanakvást ébreszt. Kiszolgáltatott helyzetben próbálj meg kitérni a viták elől, de a közlekedésben sem árt a fokozott óvatosság. Ne hagyd magad manipulálni, befolyásolni, a megoldás ma mindenre az lesz, ha megtanulsz ügyesebben kommunikálni, tárgyalni.

Napi horoszkóp: Nehéz családi helyzet elé néz ma a Mérleg - Szeptember 22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet némi lemaradásod, harcolsz a cégvezetéssel és a kollégákkal, ráadásul sértő kritikát is el kell tűrnöd, szerződéskötéskor pedig te húzod a rövidebbet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha fizetésről vagy munkáról tárgyalsz, sokkal célratörőbben kellene kommunikálnod és viselkedned, de kerüld a balesetveszélyes helyzeteket és a politizálást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás lehetősége ugyan felmerül, de ne higgy mások becsületességében, ráadásul szerelmi kapcsolatodban is vitára kerül sor az anyagiak miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Szembe kell nézned az irigységgel, a féltékenységgel, és ha vesztésre állsz egy vitában, ne add meg a másiknak azt az örömöt, hogy kiboríthasson.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy megszeget megállapodás szerethet keserű pillanatokat, de azt is számba kell venned, milyen veszélyek származhatnak a rosszindulatú híresztelésekből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó érzés lefeküdni valakivel, aki iránt szélsőséges érzéseket táplálsz, de pénzügyi tárgyalásod nehéznek ígérkezik, s a szeretődtől sem kapod meg az új Mercédeszt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A család nehéz helyzete miatt az ítélkező bíró szerepét kell magadra öltened, de ne hagyd magad befolyásolni és ismerd fel egy kapcsolat manipulatív jellegét!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd magad megvesztegetni, ne adj ki bizalmas üzleti információkat, ám ha képtelen vagy a tudásod legjavát nyújtani, akkor ne tárgyalj pénzről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a szakmai kapcsolataidban vagy a házasságodban keletkezett nézeteltérést elsősorban anyagilag sínylenéd meg, jobban kellene bíznod az emberekben.

Bak (12. 22-01. 20.) Csillapítsd le szorongásodat, de rákényszerülhetsz, hogy pozíciód megőrzése érdekében rafinált játszmákhoz folyamodj, csak a kollégáidnak ne tegyél alá!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy érzed, hogy főnököd és a párod félreért, utazás során veszteség érhet, aláírás előtt pedig alaposan tanulmányozz át egy igencsak gyanús üzleti megállapodást.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akarj halászni a zavarosban, amikor elő kell készítened a talajt a pároddal vagy barátaiddal közös üzleti projekthez, amelyet vétek lenne kihagynod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője