Napi horoszkóp: A Mérlegek álma valóra válhat - Szeptember 29.

2021. szeptember 29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Vénusz és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge sokak számára ígér kellemes napot. Itt az ideje álmodozni és fantáziálni, amikor még egy csúf békából is királyfi lehet. A ma csillagállás kedvez a jótékonykodásnak, az önkéntes munkáknak, a kreativitásnak, a művészetek gyakorlásának és élvezetének, és nem utolsó sorban a romantikus kapcsolatok kialakításának. Szerelmi kapcsolatodat a feltétel nélküli szeretet és az áldozatvállalás jellemzi, de mások szükségleteiről is szívesen gondoskodsz. Önzetlenséged nem csak a jótékonysági akcióknak kedvez, hanem megnyithatja mások szívét – és zsebét. A szerelem vezérelte szex is csodálatos dolog, de a lelki tényezők ma fontosabbak lehetnek, mint maga az aktus.

Napi horoszkóp: A Mérlegek álma valóra válhat - Szeptember 29.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy korlátozottnak érzed magad érzelmeidben, és nem tudsz mély kapcsolatot kialakítani, de szexepiled kapóra jöhet egy üzlet megszerzése során.

Bika (04. 21-05. 20.) Valakit elbűvölhetsz, találkozhatsz a barátaiddal, egy kapcsolat viszont igen sok alkalmazkodást követel, de a boldog házasságban az áldozatvállalás kifizetődik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként sikeres leszel, ugyanakkor a megfelelő alkalomra vársz, hogy találj egy ürügyet, amelyet felhasználhatsz egyik titokzatos kollégád becserkészésére.

Rák (06. 22-07. 22.) Művészi babérokra vágysz, és nem akarsz bonyodalmakat az életedben, pedig tudhatnád, hogy a nőknek csak akkor kell teherbe esniük, ha ők is akarják.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ügyesen kevered a lapokat, talán egyszer a főnököddel vagy üzleti partnereddel fogod kitartatni magad, amikor majd elismert és híres művésznő leszel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha csalódtál valakiben, akivel egy mélyreható beszélgetés ideje nem megfelelő, akkor ne erőltesd, de mi lenne, ha elfogadnád egy másik hódolód üzleti ajánlatát?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tele vagy álmokkal, és ha jól játszod ki a lapjaidat, jól fizető munkát kapsz, de ne siess egy olyan döntés meghozatalával, amely alapos megfontolást igényel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Színpadra léphetsz művészként, és arra is ráébredsz, hogy a romantika minden jó kapcsolatban fontos, a kezdeti időszakban azonban elengedhetetlen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Áldozataidnak a tények vetnek véget, de nagyon szép romantikus napod lesz a pároddal, ha sikerül minden munkahelyi gondodat az ajtón kívül hagynod.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a megfelelő pillanatra vársz, hogy álmaid valóra váljanak, ma van az a nap, amikor a párod vagy főnököd tesz valamit érted, de te is viszonozd a kedvességét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai kedvező csillagállást elsősorban a művészetekben érdekelt Vízöntők értékelik, de pénzügyeidben legyél nyitott arra, hogy segítséget kérj másoktól.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eddig nem tudod, hogy a gazdag külföldi pasik megszállottan keresik a művészi hajlammal megáldott nők kegyeit, ma kaphatsz egy igen kedvező ajánlatot.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)