Napi horoszkóp: A Szűz az egészségére fókuszáljon - Szeptember 4.

2021.szeptember.4.

Az Oroszlán jegyében vonuló Hold hatására kreativitásod és önbecsülésed fokozódik. Az Oroszlán-Hold többek között a büszkeséget és az impulzivitást is hangsúlyozza, ezért jó, ha megfelelően elemzel egy bizonyos helyzetet, mielőtt cselekednél, hogy felfedezd a legelőnyösebb megközelítést. Kreatív oldalad átveszi az irányítást, és inspirációt kapsz, hogy élvezd azokat a szórakoztató tevékenységet, amelyek örömet okoznak. Izgalmas ötleteid vannak, amelyeket a barátaiddal is megvalósíthatsz. De mivel a Holdat a Szaturnusz és az Uránusz is támadja, itt az ideje, hogy kidobj egy pökhendi, önző pasit, és továbblépj. Az alkohol- a kávé- vagy a nikotin vérnyomás-ingadozást okozhat, ezért ma szívesen lemondasz a munkahelyi és magánéleti stresszről. Egyrészt talán örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak és normálisnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy ez a különc alak egyáltalán nem törődik veled.

Napi horoszkóp: A Szűz az egészségére fókuszáljon - Szeptember 4.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak és a gyerekednek fontos vagy, szingliként viszont, hogy egyik barátodhoz közelebb kerülj – hát ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy elképzelted.

Bika (04. 21-05. 20.) Kihasználhatod a szeretteiddel töltött pillanatokat, de gondolataid valószínűleg a múlt felé fordulnak, hogy megvilágítsák az aktuális nyomasztó témákat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindent meg tudsz magyarázni, feledteted gyenge pontjaidat, s szívesen vitatkozol a legkülönfélébb témáról, amely felkelti az érdeklődésedet és másokét is.

Rák (06. 22-07. 22.) Eltökélt szándékod, hogy figyelmet fordítasz azokra a gyakorlati szempontokra, amelyek hozzájárulhatnak a jóléthez vagy vállalkozásod újraélesztéséhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Önbizalmaddal megbirkózol azokkal a váratlan dolgokkal, amelyeket a bolygók rád zúdítanak - kapcsolatodban viharfelhők váltakoznak a derűlátással.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes időt szánni egészséged helyreállítására, ám ha kísértésbe esel, hogy megnyisd a szívedet valaki előtt, jobb lenne néhány titkot megtartani magadnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságra vágysz, de ne élj vissza kedvező helyzeteddel: tartsd tiszteletben, ha a partnered (barátnőd) csak a problémáival vagy az üzlettel akar foglalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Itt az alkalom, hogy nevet szerezz magadnak a szakmában, ne szalaszd el; a párod remek pasi, de te nem becsülöd azt, amid van, csak ha egyszer elveszíted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az új élmények hasznos tanulságokat jelentenek, ezért lépj ki a komfortzónádból, készülj fel arra, amit felfedezel, de óvakodj attól, hogy megsérts másokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hajszolod a nyereséget, de valaki bogarat ültet a pasid fülébe: kiderülhet, hogy nem szerelemből fekszel le vele, hanem a vagyonára vagy az örökségére fáj a fogad…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy egy párkapcsolati konfliktus impulzív vagy védekező hozzáállást vált ki belőled, ezért bölcs dolog egy kicsit elszakadni, távolságot tartani.

Halak (02. 20-03. 20.) Változtatnod kell a rutinodon, hogy könnyebben elérd céljaidat, de ami a párkapcsolatodat illeti, egy csalódás után bármilyen áron megőrzöd függetlenségedet.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.