Napi horoszkóp: Az Ikrek új kalandba keveredhet, a Skorpió a függetlenséget választja - Április 2.

2022.április.2.

A Hold estig a Kos jegyében jár, ahol délelőtt a Vízöntő-Vénusszal barátkozik. Lehet, hogy eddig élvezted a függetlenséget, de most még az is megeshet, valamelyik régi barátod vonzereje kezd hatni rád és óriási tűzijátékot rendeztek az ágyban. Aktivitásod fokozódik, de délután, amikor a Plútó hadilábon áll a Holddal, meggyűlhet a bajod valakivel, aki hatalommal és pénzzel rendelkezik. Fölös energiádat, haragodat próbáld meg sportolással vagy szexszel levezetni. Bármilyen fizikai erőpróbán nyerő lehetsz, viszont érzékeny a fejed, a szemed. Az esti órákban, amikor a Hold belép a Bika jegyébe, nem kedveled a változásokat, de kiélheted érzéki, házias énedet, és ha ügyesen bánsz a pénzzel és a divathoz is értesz, ezeket az adottságaidat is kamatoztathatod.

Napi horoszkóp: Az Ikrek új kalandba keveredhet, a Skorpió a függetlenséget választja - Április 2.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha programot tervezel a haveroddal, azon töprengsz, hogyan férne össze a szerelem a barátsággal, de jó érzéssel zárod a hetet, már ami az anyagiakat illeti.

Bika (04. 21-05. 20.) Vissza kell vonulnod, de legyél szervezett, nehogy túlterheljenek a szakmai és rokoni követelmények - legalább a családban szükséged lenne békességre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazás közben kalandba keveredsz, de semmi szoros kötelék - amit egyedül nem érsz el, az sikerül kapcsolataid révén, ám az esti órákban valaki megpumpolhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Túl sok fronton küzdesz a munkádban és az üzletben, ami megnehezíti, hogy minden oldalon egyszerre érj el győzelmeket, este viszont szervezz egy csajbulit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kapcsolataidban néhány ügyben egyetértésre lehet jutni, egy izgalmas találkozást a szokásostól eltérő helyen élsz át, de még a főnöködet is célba veheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleti terveddel áttörést érhetsz el, az ágyban úrnővé változol, aki bármit kérhet a párjától, de barátnőidet is meglepheted különleges házi készítésű édességgel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerencsések, akik kreatív szakmát művelnek; partnered értékeli, ha feltalálod magad egy kellemetlen helyzetben és egy érzéki estét élhetsz át a karjaiban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Párod igyekszik megőrizni függetlenségét, de ha emiatt túlzásba vitted a zúgolódásodat, a megbocsátásért hajlandó vagy költekezni, mint a nábobok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A közösségi hálózat kiváló találkozóhely lehet szerelmesek és szinglik számára, nem kizárt, hogy találkozol valakivel egy klubban vagy egy társkereső chaten.

Bak (12. 22-01. 20.) A főzés iránti érdeklődésed hiánya miatt fel kell melegítened a fagyasztott ételt a mikrohullámú sütőben, hogy folytathasd pénzkereső tevékenységedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jó látni, hogy nevetsz, még akkor is, amikor a lepedő alatt dumálsz egy szeretővel, aki megőrjít, este viszont nem zavar, ha együtt lehetsz a családoddal.

Halak (02. 2-03. 20.) Ha a pasid azt feltételezi, hogy képtelen vagy a pénzzel bánni, szeretné áttekinteni a pénzügyi dolgaidat, az anyaság viszont nem hat károsan az agysejtekre.

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját