Napi horoszkóp: A Kosok ma ne erőltessenek semmit - Január 6.

2022.január.6.

Mivel a reggeli órákban pontos a Halak-Hold együttállása a Jupiterrel, ez a konstelláció szerencsét ígér néhányunk számára, csak oda kell figyelni minden bekövetkező eseményre. Talán vannak olyan lehetőségek, amelyek a jövőre nézve hasznosnak bizonyulnak. A növekvő Hold a Halak jegyében felébreszti segítőkészségünket, de ne csodálkozz azon, ha szokatlanul érzelmes, megbocsátó, de könnyen befolyásolható is vagy. A valóságérzeted sántít egy kicsit, de kedvez ez a fényszög a művészetek gyakorlásának. Kerüld viszont az önámítást, a hiszékenységet és minden kaotikus helyzetet. Mivel az esti órákban a Hold és a Bika-Uránusz hatására szokatlanul találékony leszel, ez az időszak alkalmas virtuális ismerkedésre, szín- és stílusérzékkel kapcsolatos tevékenységekre, online-vásárlásra, de akár egy új sminket is kipróbálhatsz. Ami a szerelmi életedet illeti, romantikus érzéseket válthat ki belőled, ha megkóstolod kedvesed főztjét. A rokonok, barátok is segítőkészek, érdemes hozzájuk fordulni.

Napi horoszkóp: A Kosok ma ne erőltessenek semmit - Január 6.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma ne erőltesd, hogy felvedd a megszokott tempót, élvezd a lazítást: tudat alatti vágyaidat is feltárhatod, talán valakivel közösen sikerül megfejtened a látomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugalmad rendíthetetlen, szép csendesen meghallgatod, hogy rokonaid vagy barátnőid mit akarnak, és néhány összefogott, de vicces mondatban válaszolsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Karrierterveid talán tévesek, még akkor is, ha nehéz belátnod - a nagy várakozásokból általában nem sül ki semmi, ám ha ennyire akarsz valamit, tegyél is érte.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakban gyarapodás, barátaidtól, üzleti partneredtől megerősítést kapsz eddig halogatott ügyedben, de az sem kizárt, hogy sikeresen segítesz ki valakit a bajból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden vagy üzletkötéskor nem fejezheted ki igényeidet közvetlen módon, de olyan tipphez juthatsz hozzá, amely világosságot gyújt elmédben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Együtt a család, társaddal, rokonaiddal egymásra figyeltek, tervezgetitek a jövőt – ma bárhová elutazhatsz, azzal a feltétellel, hogy megígéred, visszatérsz a párodhoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ügyeletben vagy, lehet, hogy berángatnak, ám ha a szexi és kitűnő vendéglátó szerepére irányuló törekvéseid felébrednek benned, biztosan haszonnal járnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma spirituális módon tapasztalhatod meg a szerelmet, de az sem kizárt, hogy belekóstolsz egy olyan tevékenységbe, ahol hasznosíthatod kreativitásodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A konyhában minden bonyolultnak tűnik, a háztartási berendezéseken sem igazodsz el, ezért inkább az édességekre tekintesz, amelyek a hűtőben tornyosulnak.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod igyekszik kitalálni a kívánságaidat, de az sem kizárt, hogy az exednek véletlenül a kezébe akad a címed és a telefonszámod, és arra gondol, hogy felhív…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma többé-kevésbé magad szabhatod meg, mennyit ér a munkád, anyagiakban, de még családi kapcsolatrendszeredben is pozitív fejlemények várhatók.

Halak (02. 20-03. 20.) Kísértést érezhetsz, hogy elszakadj az anyagi világtól és jótékonykodj, azáltal, hogy a spiritualitásban és a barátok által nyújtott biztonságban keresel menedéket.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el