Napi horoszkóp: Ma igazán kreatív leszel - Július 6.

2022.július.6.

A horoszkópod ezt ígéri a mai napra. Olvasd el a napi horoszkópod, hogy tisztában legyél, mire kell számítanod a csillagjegyednek megfelelően.

A Hold a Mérleg jegyében halad: lelked békére, megfelelő társra, harmóniára és szép környezetre vágyik. Legfőbb erősséged a diplomácia, de művészi érzéked és divatérzékenységed is hangsúlyozott. A mai nap kedvez a kreatív tevékenységeknek: rajzolj, zenélj, írj verset, de a diplomáciát ne téveszd össze a minden áron való alkalmazkodással! Érdeklődésed középpontjában természetesen a párkapcsolat áll. Reggel, amikor a Hold nincs éppen jó viszonyban a Rák-Merkúrral, utazás során késedelmek adódhatnak és valószínűleg úgy véled, partnerednek, kollégádnak vagy rokonodnak meg kellene tanulnia jobban kommunikálni és kifejezni érzelmeit. Előfordulhat, hogy nem tudsz koncentrálni, és könnyen vitába keveredsz. Nem árt óvatosnak lenni az sms-ek küldésekor sem, mert rossz címre küldheted el azokat. Délután a Hold és a Kos-Jupiter szembenállása hajlamosít a szabályok és törvények megszegésére, pazarlásra, ráadásul a fejed és a májad is érzékenyebb a szokásosnál.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem érzed teljesnek az életedet megfelelő társ nélkül, egy új találkozás feldob, megóv attól, hogy boldogtalannak érezd magad, de ne ígérgess felelőtlenül.

Bika (04. 21-05. 20.) Amennyiben tudomásodra jutott, hogy egyik rokonod cégénél új embert keresnek, neked pedig jól jön egy kis költőpénz, ne tiltakozz: ma az a feladatod, hogy beugorj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan vagy, mint a madár, amely ágról ágra száll: új kapcsolatot teremthetsz, rokonaid és a párod meghallgatásával pedig megérted vásárlásfüggőséged okát.

Rák (06. 22-07. 22.) Nehéz együtt élni a családdal, amikor mindenkinek van valami gondja, de neked is van egy rossz szokásod, hogy nem osztod meg aggályaidat szeretteiddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Laza flört, mi lehet ennél csodálatosabb, de szerelmi életed és anyagi helyzeted rendkívül problémás, ezért feltétlenül el kell beszélgetned a pároddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár szükséged van a pénzre, ne azért dolgozz, hogy a könnyen jött pénz mellett gazdag pasit is felcsípj, de hagyd otthon bankkártyádat, mielőtt vásárolni indulsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha hibát követtél el, a lehető leghamarabb javítsd ki, a párodnak meg add meg a lehetőséget, hogy javaslatodra igent vagy nemet mondjon – büntetés nélkül.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Maradj engedékeny, üzleti utazást napolj el, de ne törődj bele abba, hogy az életed végéig alkalmazott maradj: jó ötleteiddel akár külföldre is pályázhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásodban társulj a barátaiddal, de párhuzamos kapcsolatra ráfázhatsz, és ha szexuális pletykafészek vagy, ne adj ki céges információt a párodnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Felesleges időtöltésre nincs időd, ezért bárhová készülsz, térképezd fel a terepet, de ne szégyellj tanácsot, tájékoztatást kérni, ha apróbb hiányosságaid vannak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Semmit sem teszel az ellen, hogy minden további nélkül elutazz és valakit elcsábíts, s jóllehet mindent elvégzel, amit elvállalsz, dicséretre nem számíthatsz

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nem vagy szexet, vagy érzelmeket akarsz, hanem mindkettőt, de vérig sértődsz, ha randid azért hiúsul meg, mert a pasid nem ér rá, pénzt kell keresnie.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint