Napi horoszkóp: Csak úgy sziporkázol a jó ötletekben ma - Május 11.

2022.május.11.

A szerencse nagy bolygója, a Jupiter a Kos jegyébe költözik, ahol egyelőre 2022. október 28-ig marad, majd ismét visszatáncol a Halak jegyébe. A Jupiter a Kosban energikus, vállalkozó szellemű és magabiztos. A mai napon a Szűz jegyében járó Holdnak, a Bika-Napnak és az Uránusznak köszönhetően ötletes vagy és beépített adatbankként működsz a fontos részletekkel kapcsolatos témákban. Ám ha békében akarsz élni környezeteddel, a Hold szembenállása a Marssal és a Neptunusszal arra figyelmeztet, hogy ne várj tökéletességet másoktól. Lehet, hogy te sem vagy teljesen őszinte. A nap második felében fölösleges arra energiát pazarolnod, hogy kritizáld a környezetedet: nem várhatod el senkitől, hogy a te igényeid szerint éljen. Jóllehet igyekszel hasznos és nélkülözhetetlen lenni környezeted számára, ne fojtsd el az érzelmeidet, és ne hidd, hogy egy rendes, megbízható pasi nem lehet szexis és izgalmas!

Napi horoszkóp: Csak úgy sziporkázol a jó ötletekben ma - Május 11.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Vállalatod nyeresége emelkedik, ebből te is profitálhatsz, de a nap második felében érzékenykedsz, nem vagy ugyanaz, mint akit a családod erősnek lát.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyitott leszel mások felé, de könnyebb egy olyan férfival barátkoznod, akivel nincs érzelmi és szexuális kapcsolatod, a békából viszont ma nem lesz királyfi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ez a nap kiváló családi ügyek rendezésére, de ne merülj el a téged bosszantó dolgok részleteiben, s ha gondok vannak az emésztéseddel, tarts burgonyanapot.

Rák (06. 22-07. 22.) A családban és tárgyalás közben lesz valaki, aki nem úgy gondolkodik, mint te, de annyi vállalkozással próbálkozol, hogy az egyiknek csak sikerülnie kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod némi anyagi áldozatot kér tőled, ne fogd vissza magad, türelmednek köszönhetően viszont elég sokáig ki tudsz tartani egy jól fizető feladat mellett.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sokra viheted a szakmádban, de ne mondj le egy randit csak azért, mert elborít a munka - ajánlatot is kapsz, de vigyázz, mert a túl olcsó dolgok mögött átverés van.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és üzleti ügyeid elszámoltathatóságot igényelnek partnered vagy munkaadóid részéről, munkahelyi viszonyban viszont nem érdemes reménykedned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne szállj szembe a pároddal, csalásra, kicsapongásra, ne is gondolj – nincs itt az ideje, de ha valami baklövést érzel, gondold végig logikusan, hol is tévedtél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szakmai és anyagi sikerélmény részese lehetsz, ám ha megörökölted a családi céget, vállalj munkát vetélytársadnál, hogy szakmai és üzleti tapasztalatot szerezz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma itt a lehetőség, hogy konstruktív beszélgetést folytass partnereddel és rokonaiddal, ami eltünteti a kapcsolatod felett mostanában gyülekező sötét felhőket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érezni fogod, hogy nem értenek meg teljesen kollégáid, rokonaid és üzleti partnereid, de ez csak a te benyomásod, ezért ne bántsd magad feleslegesen.

Halak (02. 20-03. 20.) A lehetséges új találkozások megváltoztathatják munkádat, kapcsolatodat és vállalkozásodat, ezért készülj fel jól és légy olyan, aki elveszi, amit akar!

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex