Napi horoszkóp: Ma mindent elbírsz - Május 24.

2022.május.24.

A Halak jegyében lévő Mars és a Bika-Merkúr harmonikus fényszöge kedvez a szellemi tevékenységeknek, és lehetővé teszi, hogy ötleteinket megvalósítsuk a gyakorlatban, lecseréljük régi járgányunkat egy új modellre, kifejtsük álláspontunkat és meggyőzzük tárgyalópartnerünket nézeteink helyességéről. Ez a konstelláció fokozza szellemi és fizikai teherbíró képességünket, ezért bármely kihívással megbirkózunk. Kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek kitűnő reflexeket és koordinációs készséget igényelnek. Jóllehet a száműzött Kos-Vénusz és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus kapcsolata miatt óvakodj az olyanoktól, akik félnek a lekötöttségtől, és azt sem tudják, mi az a romantika, de kezd világossá válni, hogy mit akarsz tenni, amikor a szíved már döntött és meg tudtok állapodni a kapcsolat olyan formájában, amelyik mindkettőtöknek biztonságérzetet ad.

Napi horoszkóp: Ma mindent elbírsz - Május 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Kolléga gyanúba keverhet, amiben reménykedsz, átverésnek bizonyul, de ha a barátod üzleti vagy házassági ajánlatot tesz, nem lesznek többé anyagi gondjaid.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi kapcsolataiddal legyél óvatos, az újrakezdés pedig olyasvalami, amit nem szívesen csinálsz: tétovázol, ha jelentős változtatásról van szó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindig van valaki, aki mérges rád, de eleget teszel kötelezettségeidnek, megszilárdíthatsz egy kapcsolatot, amely támaszt nyújt nehéz időkben.

Rák (06. 22-07. 22.) A csapatmunkának, az utazásnak több formáját is kipróbálod, a munkád és az anyagiak pedig olyan döntésre kényszerítenek, amely pragmatikusan is jónak bizonyul.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valószínűleg hátrahagyod életed bizonyos részeit, amikor egy kapcsolatot szeretnél elmélyíteni, de a mai napon érdemes plusz juttatásokért alkudoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti tárgyalás vagy állásinterjú fontos lehet, és ha új állást vagy üzletet akarsz felhajtani, most sokkal jobb az alkudozásra az erőd, mint később bármikor lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapod meg a pozíciódhoz illő juttatást, nézz új állás után, de ha házasságod a bizalomra épült, mindkettőtöknek a biztonság érzését fogja nyújtani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkahelyi vagy üzleti kapcsolatod gyorsan fejlődik, hívd meg kevesedet az otthonodba, és adj lehetőséget neki, hogy végre megvallhassa az érzéseit!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a munkahelyi nagy hajtás miatt kevesebb időd van a párod és a családod számára, de a szabadságodat talán feláldoznád egy gyerekért.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jól bánsz a szavakkal, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a magad javára fordítani, de a véreddé vált a spórolás, pedig elkelne néhány dögös fehérnemű.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ötletedet pénzre válthatod, de egyik ismerősödet vagy vevődet zavarba hozod kellemetlen kérdéseiddel, miközben egyre mélyebb vonzalom fűz hozzá.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kemény munkát és elszántságot igényel, ha mindent el akarsz érni, amit kitűztél, de ne hagyd, hogy a nap kötelezettségeid teljesítése nélkül teljen el.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját