Napi horoszkóp: Az Oroszlán legyen optimistább, a Vízöntő meg figyelmesebb - Március 30.

2022.március.30.

A Hold ma is a Halak jegyében lubickolva éjjel az Uránusszal barátkozik, az esti órákban pedig együttállásba kerül a Jupiterrel és a Neptunusszal, amelyet "kis szerencsés csillagképként" lehet jellemezni. Romantikus hangulat a Holdról, optimizmus a Jupiterből és néhány rózsaszín álom a Neptunuszból. Ennek pedig hihetetlen hatása lehet. Például, ha jó kedved van, akkor szívesen segítesz valakinek, ha kér valamit. Ám ha rossz kedved van, az sokszor már az arckifejezésedről is felismerhető, amiért sokan például nem mernek megpumpolni. Este álmodozó és kiegyensúlyozatlan lehetsz, de az érzékeken túli érzékelés jól működik a partnerek között. Ma óvakodjunk az önfeladástól, az alkoholfogyasztástól. Érzékenyek vagyunk és szeretjük a magányt.

Napi horoszkóp: Az Oroszlán legyen optimistább, a Vízöntő meg figyelmesebb - Március 30.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma rosszul értelmezed a segítség fogalmát, és túlzásokba bocsátkozol, de a „maszk” viselése sem hoz semmi hasznot - helyénvaló viszont az önzetlen segítőkészség.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne sajnáld az idődet, ha barátaid vagy rokonaid (józan határok között) kérnek tőled valamit, de az se essen nehezedre, hogy a saját vágyaidnak tegyél eleget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem bízol a képességeidben, ha elrejted szakmai ambícióidat, akkor ne csodálkozz azon, ha főnökeid nem bíznak meg igényes feladatokkal és nem támogatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Rajtad múlik, hogy megváltoztatod-e azt, amit nem szeretsz, tehát dolgozz ki egy stratégiát, amely segít ügyeid intézésében - a nap kedvez a hálózatépítésnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy tűnik, egyre negatívabban viszonyulsz egy helyzethez, és ez komoly visszalépésnek bizonyulhat - változtass a hozzáállásodon, próbálj optimistább lenni.

Szűz (08. 24-09. 23.) A romantika különösen fontos a jegyesek és a házasok számára, de nem kellene megtagadnod a barátnőidet, amikor a társad igyekszik elszakítani téged tőlük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadúszó, kreatív munkastílusod jó táptalaj teremtő képzeleted számára, de az üzletben a sikerhez, mint az életben is, a valóság talaján kell maradnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fedezd fel a benned rejlő kreativitást, váltsd valóra szexuális fantáziádat, de ne áldozd fel minden vágyadat vagy tanulmányaidat a partnered kedvéért!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos számodra, hogy családnak jól menjen a dolga, de a problémák állandóan felbukkannak és megoldatlanok maradnak - ez az állapot sok munkát követel tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkalmazkodj partnered és rokonaid elvárásaihoz, vedd könnyedén a dolgokat, töltődj fel lelkileg, de ne hagyd, hogy mások hangulatai és gondjai befolyásoljanak!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbálj meg figyelmesebb lenni azzal kapcsolatban, hogy kivel kötsz üzletet, mivel úgy tűnik, nagy a verseny, és mondj nemet a rokonok pumpolására.

Halak (02. 20-03. 20.) Engedd szabadjára fantáziádat és kreativitásodat, de szakmailag itt az ideje, hogy szembesülj néhány bonyolult helyzettel és vállalj el néhány fontos feladatot.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő