Napi horoszkóp: A Bikák vágyai teljesülhetnek, a Mérlegeknek egyensúlyt kell teremteni - Március 31.

2022.március.31.

Március utolsó napja délelőtt a Halak-Hold és a BakPlútó barátságos fényszögével búcsúzik: lehet, hogy csak álmodozol, s nehezen fejleszted ki magadban a tárgyilagosságot, de a Plútó talán segít a földön maradnod. Képes leszel odafigyelni mások szükségleteire: egy cipőben járni velük. A nap második felében viszont, amikor a Hold már a Kos jegyében halad, felpörögnek az események, s élvezed, ha minden egy kicsit gyorsabban megy. A megkezdett projektek most befejezhetők. Bárki, aki új üzleti ötlettel szeretne előállni, vagy képzést tervez, végre elkezdheti. A Kos-Hold energiaköteggé alakít át, és bízni fogsz saját képességeidben. Lelkesen és nagy magabiztossággal közelíthetsz az új projektekhez.

Napi horoszkóp: A Bikák vágyai teljesülhetnek, a Mérlegeknek egyensúlyt kell teremteni - Március 31.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében bízz az ösztöneidben, hogy észrevedd, mi történik a háttérben, később viszont merész vagy, kapcsolataidban is megköveteled az irányító szerepet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha teljes mértékben a vágyaidra összpontosítasz, akkor közelebb kerülsz azok teljesüléséhez, de a hozzád közel állókkal nem lesz könnyű kommunikálni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden félreértésekre kerülhet sor, délelőtt képtelen vagy a munkádra összpontosítani, de készen állsz az együttműködésre, hogy hatékonyabb legyél.

Rák (06. 22-07. 22.) Tegyél szívességeket, de azt is tudd, mikor kell feltöltődnöd - kövess el mindent annak érdekében, hogy karriert csinálj, s helyreállítsd a békét a munkahelyeden!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt egyenlítsd ki a számláidat, hogy végleg megszabadulj ezektől a kötelezettségektől, de a nap második felében utazás vagy kaland színesíti életedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha még mindig keresed az igazit, délelőtt menj oda a pasihoz, amelyik tetszik és terítsd ki a kártyáidat, de ne becsüld alá a kisebb anyagi vagy családi vitákat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mai tevékenységeidet az érzékenység és a versengés sajátos párosa jellemzi, s nem lesz könnyű feladat egyensúlyba hozni saját és szeretteid igényeit, elvárásait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt megtalálod a megoldást kedvesed vagy gyermeked problémáira, de később sürgős feladatot varrnak a nyakadba, ráadásul a megoldást is sürgetik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt ne nyiss ajtót idegeneknek, de később kiélheted a benned szunnyadó kreativitást, de ne lepődj meg, ha üzletfeled megpróbál közeledni hozzád.

Bak (12. 22-01. 20.) A magánéleted békés, egy kellemes találkozásra is sor kerülhet, de később próbálj meg uralkodni haragodon, erőszakosságodat ne családod tagjain vezesd le!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Maradj nyugodt, és használd az agyadat a felmerülő problémák megoldására, ez segít elkerülni a szükségtelen konfrontációt a körülötted lévő emberekkel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ragyogsz, ha ambíciódat megvalósíthatod, miközben felhívod magadra támogatód figyelmét, de kiadásaid növekednek, és ez a fiúddal is problémát okoz.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját