Napi horoszkóp: A Kos elkövethet néhány hibát, az Ikrek ne döntsön hirtelen felindulásból

2021.május.9.

A Vénusz vasárnap reggel elhagyja a Bikát, és június elejéig beköltözik az Ikrekbe, ahol több könnyedséget és gondtalanságot hoz a kapcsolatainkba. Több kommunikáció, kapcsolatteremtés és találkozás várható újra. A Bika-Vénusz nyugodt, komoly és rendkívül óvatos volt. De most már sokkal lazábbak leszünk, és ha a kommunikációval eddig nehézségeid voltak, most könnyebben folynak a szavak és bókok az ajkaidról, és ezért most olyan dolgokat is kimondasz, amelyeket eddig elhallgattál. Mivel a Hold az aktív Kos jegyében halad, szabadjára engeded energiáidat, és éppen most szeretnéd elvégezni mindazt, amit már régóta halasztgatsz. Az esti órákban talán szembefordulsz azokkal, akik manipulálni próbálnak, vagy akik az érzelmi zsarolástól sem riadnak vissza. De elvágod a gordiuszi csomót, ráadásul rokonaiddal is kíméletlenül kemény lehetsz. Mivel a Nap még a nyugodt, kényelemszerető Bika jegyében jár, a párod talán úgy érzi, kapcsolatodban felcserélődtek a szerepek, te vadásztad le őt.

Napi horoszkóp: A Kos elkövethet néhány hibát, az Ikrek ne döntsön hirtelen felindulásból
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Bármilyen fizikai erőpróbán nyerő lehetsz, de elkövethetsz néhány hibát a családi életben, partnered tudására viszont szükséged van - tisztán anyagi szempontból.

Bika (04. 21-05. 20.) Néha kifizetődő keménynek, rámenősnek és erőszakosnak lenni, de talán megtanultál erről egyet-mást, mióta annak a gátlástalan tőzsdecápának vagy a párja.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy kapcsolatod felbomlik, a baráti körben kereshetsz támogatást, de üzleti és nagyobb horderejű kérdésekben nem szabad hirtelen döntened.

Rák (06. 22-07. 22.) Meg kell értetned a pároddal, hogy amíg együtt dolgoztok, semmi sem lehet köztetek, te például biztosan soha nem lennél olyan hatalomvágyó és gátlástalan.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szívesen kiteregetnél egy hatalmi visszaélést, de ha az állásodról döntenek, ne politizálj, mert egyetlen ellenszavazat is meggátolhatja, hogy felvegyenek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hűvös álarcod mögött a pasid felfedezi a szenvedélyes, érzéki nőt, a féltékenysége is jólesik, de este nehogy kedveseddel vagy rokonoddal a pénzen marakodjatok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodból nem hiányzik a szenvedély, ám egy kapcsolat sokkal több, mint puszta testi vágy, de kiborulnál, ha együtt kellene élned kapzsi rokonaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tisztában vagy azzal, hogy túl sok időt töltesz a munkáddal, de az, hogy a hétvégét is feláldozod, mégiscsak túlzás - mellőzd viszont vitriolos megjegyzéseidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Gondolkozz, hogyan tudnád ésszerűen átcsoportosítani költségvetésedet, de ha randit tervezel estére, legyen egy kis dugipénzed vész esetére.

Bak (12. 22-01. 20.) Családod és a párod is pokollá foga tenni az életedet, ha nem adod értésükre, ki az úr a háznál, de ma még kötőhártya-gyulladás vagy migrén is kínozhat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bebizonyíthatod főnöködnek vagy rokonodnak, hogy nincs hatalma fölötted, de ha megkeresel valakit állásügyben, ne viselkedj úgy, mint egy kolduló rokon.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi ügyekben ne hidd, hogy bármit is ki tudsz kényszeríteni, ám ha a pároddal indulsz bevásárolni, költekezési rohamod próbára teszi a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk