Ma a mértéktelenséged sokba kerülhet - Egymondatos horoszkóp: április 28. szerda

2021.április.28.

A Skorpió jegyében haladó Hold hajnalban a Neptunusszal, délelőtt a Plútóval zár be harmonikus fényszöget, de ebédidőben keresztezi a Jupitert: ez a kombináció felerősíti megérző- és koncentráló képességedet, de a fennhéjázást is. A Skorpió-Hold szenvedélyt, szívósságot ad, de a kapcsolatokban a kíméletlenség, az akaratosság és a tapintatlanság is jelen van Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a hagyományos női szerep nem juttat pénzhez és hatalomhoz, de szexszel, megfelelő pénzügyi ismeretekkel és kapcsolatokkal bármit megszerezhetsz. Amennyiben adósságból fakadó nehézségeid támadnak, csökkenteni kell a kiadásaidat és növelni üzleted jövedelmezőségét. Ma vonzanak a kutatói feladatok, mértéktelenséged viszont sokba kerülhet. Este a fogyó Hold belép a Nyilas jegyébe, ahol a tudás megszerzésére való törekvést támogatja, de az utazási vágy és a filozofálgatás igénye is jelen van.

Ma a mértéktelenséged sokba kerülhet - Egymondatos horoszkóp: április 28. szerda
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) A pénz most sokat számít neked, és ha egyik barátod vagy rokonod sok ügyfelet küldött a cégedhez, nagyon nem örülne, ha ebédidőben cserbenhagynád.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Azért dolgozol olyan keményen, hogy pénzt keress, de ha a pasidat a nevéért és a pénzéért akarod, mindazért, amit tehetne érted, ezen el kellene gondolkodnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy ajánlatban sok kockázat rejlik, ám ha meg akarod hódítani a pasidat, ébressz benne fizikai vágyat, de vajon szeretnéd akkor is, ha nem lenne egy vasa sem?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Akár rokonaiddal akár a pároddal vagy üzletfeleivel van dolgod, az érintkezés alaposan próbára teszi türelmedet, de a szex este mindezt elfeledteti veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy régi barát, akit jó ideje elvesztettél szem elől, felbukkan, méghozzá érdekes hírekkel, de rokon vagy kolléga elviseléséhez több humorérzékre van szükséged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valakinek nagy szüksége lesz rád egy érzelmi vagy pénzügyi válság megoldásában, de hatalomra és gazdagságra vágysz, és nem a párod értékeit becsülöd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed a lélekbúvár szerepét, de ne hidd, hogy a házassággal a párod a tulajdonod lett: jobban jársz, ha nem veszed komolyan ezt a birtoklási elvet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szívesen osztod meg titkos üzleti információidat egy intim kapcsolatban, nőgyógyászati panaszok esetén pedig kiváló hatású a gyógynövényes ülőfürdő.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki, aki közel áll hozzád, megrövidíthet, de ha partit szervezel, a legfontosabb kérdés az lesz, vajon jól fogja-e magát érezni a párod és néhány barátod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki megkísérel olyan útra téríteni, amelyet utólag megbánhatsz, ne bízz meg mindenkiben, és csak akkor próbálj érvényesülni, ha nem szerzel ellenségeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Csatlakozhatsz egy hatalmi szövetséghez, de a szerelemben, barátságban vagy a munkában adódó problémák csak kölcsönös bizalommal tisztázhatók.

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói