Ma az érzelmek megzavarják a logikus gondolkodást - Egymondatos horoszkóp: április 3. szombat

2021.április.3.

Nagyszombaton a reggeli órákban a Nyilas-Hold és a Halak-Merkúr négyszöge tehet arról, hogy az érzelmek megzavarják a logikus gondolkodást. Ha valaki üres ígéreteket tesz vagy pletykál, ne kezeld tényként, amit csak sejtesz! Később viszont, amikor a Hold már belép a Bak jegyébe, megbízhatóak, felelősségteljesek leszünk, mereven ragaszkodunk a hagyományokhoz, érzelmeinket viszont meglehetősen visszafogottan adagoljuk. Mivel húsvétkor a Hold a fegyelmezett Bak jegyében halad, könnyebben elviseljük a korlátozásokat, mint máskor, és a nagyobb családi összejövetelről is szívesen lemondunk. Szigorú menetrended és kötelességtudásod biztonságot ad számodra, melyet hajlamos lehetsz védőpajzsként emelni önmagad és a nyugtalanító külvilág közé. Azért változtass egy kicsit túlszabályozott életritmusodon, és óvatosan engedd be életedbe legalább azokat az embereket, akik kiérdemelték bizalmadat.

Ma az érzelmek megzavarják a logikus gondolkodást - Egymondatos horoszkóp: április 3. szombat
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha túl sok áldozatot hozol rokonaidért, és még a hőn vágyott kiruccanásról is lemondasz miattuk, érzelmileg elhatárolod magad, s a munkádba menekülsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Reggel elbizonytalanodhatsz, amikor barátnőd vagy kedvesed elárulja titkait vagy rejtett érzéseit, de fontosnak tartod, hogy megerősítsd a családi összetartozást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha folyton bírálgatnak, magad is elhiheted, hogy valami nincs rendben veled, de legalább húsvétkor próbálj együtt élni párod spórolós pénzkezelési stílusával.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan útra kell indulnod, melyhez nincs kedved, figyelj jobban, mert nehezen tájékozódsz, de a párod javát se tartsd fontosabbnak, mint saját elégedettségedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első fele a pénzügyeket az üzleti ügyeket illetően zűrösnek ígérkezik, de az ünnepekkel együtt járó feladatokkal sikerül higgadtan úrrá lenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rokonaidat rábírhatod, hogy fogadják meg a tanácsaidat, ha megértéssel fogadod tévedéseiket, a párod viszont hajlandó elfogadni a megkötéseidet és a feltételeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ahhoz, hogy rokoni kapcsolataid jól működjenek, fel kell ismerned a helyes kommunikációs eszközöket, de ne hagyd magad beszorítani a házitündér szerepébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy neheztelni fogsz kedvesed vagy rokonaid könnyelmű vásárlásaiért, de ha valaki felhív a világ másik végéről, mutass egy kicsit több lelkesedét

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha saját magaddal sem vagy tisztában, hogy lehetnél az a pároddal és rokonaiddal, de ne vegyél meg mindent, függetlenül attól, hogy szükséged van rá vagy sem.

Bak (12. 22-01. 20.) Neheztelésed negatív reakciókat vált ki, és a kommunikáció hatásfokát is csökkenti, ám ha a párodra vársz, megérdemli, hogy rendbe szedd magad, mielőtt odaér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy fillért sem látsz viszont a pénzedből, ha nem sikerül a barátaid által kínált nagy üzlet, ezért foglalkozz inkább inkább a sonkafőzés és evés örömeivel.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem szükséges, hogy minden negatív gondolatodat elmondj a párodnak, inkább élvezd, hogy együtt lehetsz barátaiddal és kötelességtudó pasiddal.

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.