Napi horoszkóp: A saját utadat járod - augusztus 10.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Oroszlánnak a munkára kell koncentrálnia, a Szűz sok mindent vesz a szívére, a Mérleg nehézségekkel néz szembe. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 10.
Napi horoszkóp: augusztus 10.
Fotó: Getty/Glamour

Délelőtt a Bak-Hold barátságos fényszöge a Bika-Uránusszal, a Marssal és a Halak-Neptunusszal figyelmet, meggyőzőerőt, ambíciót, kreativitást és eredetiséget jelez. De mivel már az Oroszlán-Nap és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge is működik, a saját utadat járod, új módszereket keresel a dolgok elvégzésére, viszont impulzívvá és türelmetlenné válhatsz, és emiatt a balesetek kockázata megnő. Ma átrendezheted a lakást, előtérbe kerülhet segítőkészséged is, ezért érdemes önkéntes munkát vállalnod egy állatmenhelyen. Délután a Hold és a Plútó együttállása szélsőséges érzéseket, kontrollmániát és hatalmi harcokat okozhat, és ha új partnerrel bújsz ágyba, ne feledkezz meg az óvszerről. Este a Hold és a Rák-Vénusz szembenállása gátlásokat okozhat kapcsolataidban. Később viszont, amikor a Hold belép a Vízöntőbe, a társasági élet kerül napirendre, de szívesen foglalkozol társadalmi kérdésekkel is.

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy tűnik, hogy valami rossz irányba fordul a munkádban, és ha korábban nem ismerted elég jól a párodat, akkor az együttélés és a házimunka frusztrálhat.

Bika (04. 21-05. 20.) A stressz oka az lehet, hogy csizmadiaként nem maradsz a kaptafánál, és ha más véleményen vagy, mint a főnököd, akkor gondoskodj előre meggyőző érvekről.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy kapcsolat megszakítása érzékenyen érintheti a megélhetésedet, de pénzügyekben, barátságban lehetőleg ne hozz ma döntést, mert valamit elkapkodhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Jól tennéd, ha erőfeszítéseidet párkapcsolatod problémáinak megoldására összpontosítanád, s ha ezek kikerültek az útból, utána az üzletre koncentrálhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jobb, ha beleásod magad a munkába, s nem foglalkozol múltad szereplőivel, egy munkahelyi személycsere viszont vérnyomásemelő helyzetet tartogat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sok mindent veszel a szívedre, ami azt jelenti, hogy felelősséget érzel, de csak azért vagy felelős, hogy életben tartsd kapcsolatodat, s jó szellemi állapotban maradj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Számos nehézséggel kell szembenézned, s emiatt néhány kritikus döntésre lesz szükség, ám ha bízol kiváló ösztöneidben, akkor minden rendben lesz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Válság esetén nem szabad egy gyengélkedő rendszer jóindulatára és működésére hagyatkoznod, ám ha elszántan haladsz előre, semmi sem állhat az utadba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti terved kútba eshet, az álláskeresés és az üzletkötés is nehéznek ígérkezik, s mivel torokgyulladás veszélye fenyeget, keresd fel a gyógynövényboltot.

Bak (12. 22-01. 20.) Izgalmas kalandodnak nem kívánt terhesség lehet a következménye, a pasid viszont nem akar gyerektartást fizetni, de üzlettársi viszonyodban is változás várható.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az, hogy mások nem hajlandóak kijavítani hibáikat, végtelenül zavar, de próbálj egy lépéssel előrébb járni, és pihenőidőt ütemezz be a munkád mellé.

Halak (02. 20-03. 20.) Párkapcsolatodban, barátságaidban eluralkodhat a rossz hangulat, ám ha eltúlzottak a reakcióid, jobban tennéd, ha igyekeznél megőrizni higgadtságodat.

Ez is érdekelhet

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Reese Witherspoon-rajongók, figyelem, ezt a hírt imádni fogjátok!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói