Napi horoszkóp: Merj kísérletezni - augusztus 16.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Oroszlán sikeresen pályázhat új állásra, a Szűz új szakmát tanul, a Skorpió értékes üzleti kapcsolatokat épít. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 16.
Napi horoszkóp: augusztus 16.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Ebédidőben a Kos-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz harmonikus szextil fényszöge növeli felelősségérzetedet, szervezési tehetségedet. De a mai nap eseményeit azért mégis a Szűz jegyében lévő Merkúr és a Bika-Uránusz trigon befolyásolja. Ez egy nagyszerű aspektus állásváltoztatás, ötletgyártás révén bevételnövelésre, de akár a közösségi médián keresztül is találhatsz új állást. Munkahelyeden viszont eszedbe se jusson kibújni a csapatmunka alól. A dolgok jól alakulnak, ha a high-tech területén dolgozol. Kreatív leszel, és az állásodat sem kell féltened, ha mindig elő tudsz állni új, innovatív elképzelésekkel. Kreativitásod és intuíciód jól működik, hirtelen megértesz egy bonyolult problémát, amelyen már régóta rágódtál. Mivel ez a csillagállás felébreszti a kísérletező kedvet, különösen a feltalálóknak, asztrológusoknak, íróknak és riportereknek kedvez. Új állásra bukkanhatsz, eredeti ötleteidet is készpénzre válthatod.

Kos (03. 21-04. 20.) Örökké papírhegyek tornyosulnak az asztalodon, de váratlanul beüthet egy új munka vagy megbízatás egyik rokonodtól, így egy kis többletbevételhez juthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Eszedbe juthat valami, amiben esélyt látsz céged, vállalkozásod vagy párkapcsolatod felvirágoztatására, de az sem kizárt, hogy pénzt kereshetsz a hobbiddal.

Ikrek (05. 21-05. 21.) Fogadd el, hogy vannak hibák, működési zavarok, de ahelyett, hogy felizgatnád magad, maradj nyitott hozzátartozóid pénzügyi vagy befektetési javaslataira.

Rák (06. 22-07. 22.) Az üzleti életben a legfontosabb dolog a megfelelő emberekkel barátkozni, meghívást kapni egy megbeszélésre, ahol ma váratlan ajánlatokat kaphatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sikeresen pályázhatsz új munkahelyre, fizetésemelésre, de fontos karrierdöntés előtt érdemes megszondáznod a munkaerőpiacot (mennyit ér a szaktudásod).

Szűz (08. 24-09. 23.) Az lesz a legnagyobb kalandod, hogy kitanulsz egy új szakmát; beindítasz egy weboldalt, de ma szenzációs felfedezést tehetsz, amire főnököd is felfigyel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről tárgyalsz, és közben heves szívdobogást kapsz vagy hőhullámok törnek rád, ez nem az influenza jele – egyszerűen így reagálsz a pasi közelségére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Értékes üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, egy különleges személy elvarázsolhat, s hirtelen toppanhat életedbe valaki, aki segít megoldani régi problémádat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyél nyitott az új javaslatokra; egy mentőötlet kihúzhat a csávából, de még mielőtt csalódás érhetne, kerüld a bizalmas kapcsolatot munkahelyi főnököddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ugye tudod, hogy tovább kell tanulnod, egyik kollégád vagy kedvesed nyerő vállalkozói ötlettel áll elő, de a szakmai és anyagi siker akár egy véletlenen is múlhat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Számítógépedet a párod vagy üzletfeled támogatásával lecserélheted, egyik üzleti partnered pedig bármit megtenne, hogy belépőjegyet válthasson a hálószobádba.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne higgy annak, aki azt mondja, nem vagy képes újító ötletekkel előállni, ám ha házasságodban sértődések adódnak, meg kell beszélnetek pár dolgot.

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói