Napi horoszkóp: Flörtölj szabadon, és élvezd az eredményét - augusztus 20.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Rák kimerült, az Oroszlán fáradhatatlan, a Szűz elismerést kaphat. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 20.
Napi horoszkóp: augusztus 20.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Szent István napján a Mars kilép a Bika jegyéből és 2023. március végéig az éles elméjű, fürge Ikrekben pendlizik. Az elkövetkező időszakban várhatóan sokat kommunikálunk, levelezünk, telefonálunk, esetleg nyelvet tanulunk. A csábításban elméd lesz a legfőbb erősséged, és még szeretkezés közben sem fogod be a szád. Ma a reggeli órákban, amikor a Kos jegyében lévő Jupiterrel barátkozik, érdemes az örömteli élményeket és emlékeket megosztani szeretteinkkel, de közeli vagy távoli utazásra is vállalkozhatunk. A nap közepén, amikor a Hold az Oroszlán-Vénuszt kényezteti, a szórakozás és a flörtölés kerül előtérbe. Felbukkanásod mindig örömet szerez párodnak és ismerőseidnek. A szinglik bevállalhatnak egy vakrandit, de az ünnep mindenféle kommunikációra, kapcsolattartásra és képzésre is kiválóan alkalmas. Ma jelenj meg olyan színtereken, ahol a művészet és a kultúra is jelen van!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szeretteid rég hallottak téged hahotázni, ma erre is sor kerülhet, kreativitásod, ötletgazdagságod és ügyességed pedig imponál sikeres párodnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Úgy gondolod, hogy csupán kis hal vagy, de a ma kapott ajánlat túl nagy falat – lehet, hogy igazad van, de megeshet, hogy lemaradsz egy nagy lehetőségről.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ötletesség, könnyedség és kreativitás kell ahhoz, hogy megismerkedj a nagy Ő-vel, de biztos lehetsz benne, hogy a legtöbb nőt lepipálod - csak ne bízd el magad!

Rák (06. 22-07. 22.) Kicsit kimerültnek érzed magad, de az ünnepen is elérhető vagy kollégáid számára, azt viszont vedd észre, hogy valaki a munkahelyeden irigykedik rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fáradhatatlan vagy, ha arról van szó, hogy bizonyítsd rátermettségedet, rástartolhatsz az imádott lényre is, de lebarnult bőrödet hidratálni kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkádban bezsebelhetsz minden elismerést, de ha később sem akarsz hátrányos helyzetbe kerülni anyagilag, irányt kell váltanod, ráadásul a lehető leghamarabb.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha vendéget vársz, hűtsd be az italt, ha viszont nyaralsz, egyesíts két szükségletet: a pénz megszerzését azzal a fordulattal, hogy megismerkedj jövendőbeliddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzletkötés még az ünnepen is a kisujjadban van, de vigyázz, ha szemet vetettél a főnökre, aki nem szereti a huszáros rohamokat és a kétértelmű ajánlatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Annyi helyre invitálnak, hogy nem tudsz dönteni, de jó hír, sőt néhány sokat sejtető vicces üzenet valakitől, akit csak néhány napja ismertél meg az interneten.

Bak (12. 22-01. 20.) Jó állásajánlatot kaphatsz, pénzt is akarsz, de sokat, hiszen elmúltak azok az idők, amikor arra vártál, hogy jómódú pasid megmentsen az anyagi gondoktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A telefonhívások vagy SMS-ek örömforrást és jó hírt jelentenek számodra, ám ha beleszerettél valakibe, akkor végre be kéne mutatnod családod tagjainak.

Halak (02. 20-03. 20.) Alig érint meg, hogy ünnep van, amikor teljesen leköt a család, ma semmiben sem találsz kivetnivalót: a szeretet és nagyvonalúság ünneplőjébe öltözött a lelked.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói