Napi horoszkóp: A szerelem, pénz, és siker mind a tiéd lehet - augusztus 25.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrek a legjobbat hozza ki magából, a Skorpió állásajánlatot kap, a Vízöntőre új kapcsolat vár. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 25.
Napi horoszkóp: augusztus 25.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold ma is a tüzes Oroszlán jegyében halad, a Jupierrel bezárt trigon fényszöge nagyon kedvező időszakot, szerelmi, társadalmi sikereket, valamint anyagi lehetőségeket hozhat. Pozitív, bizakodó életérzésed van, erős önbizalommal rendelkezel, élvezed a kockázatvállalást, a kalandot, a szerelmi vadászatot és a népszerűséget. Vonzó vagy, művészi tehetséggel és érdeklődéssel. Megeshet, hogy szíven talál Ámor nyila. A mai nap remek alkalom arra, hogy randevúzz, kiállj a rivaldafénybe és találkozz leendő házastársaddal. Ám ha átutazod a földgolyót és megismersz egy pasit, vajon mi történik később? Ha egyetlen vágyad, hogy vele maradhass életed végéig, ezen a héten néhány próbatételen azért át kell vergődnöd.

Kos (03. 21-04. 20.) Szervezz a mai napra utazást vagy kultúrprogramot, nézd meg azt a színdarabot, amelyet oly régen szeretnél, s persze gondoskodj megfelelő partnerről is.

Bika (04. 21-05. 20.) Önképedet ma otthonod állapota határozza meg, néhány kényelmes ülőalkalmatosság hozzájárulhat ahhoz, hogy mindenki szívesen tartózkodjon „birtokodban”.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Add ki magadból a legjobbat, ne titkold tehetségedet, és ha nő a szenvedély, egy romantikus vacsora a kedveseddel vagy egy autós kirándulás is összejöhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Keményen fogsz dolgozni, hogy javítsd életszínvonaladat és családod jólétét, ám ha mindent megvennél, ami csak megtetszik, kerüld el inkább az üzleteket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél különlegesen kreatív, hogy kedvesed figyelmét ébren tartsd, gyerkőcödnek pedig adj tanácsokat, miként lehetnének majd jobb jegyei az iskolában.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehéz megbocsátani azoknak, akik ártottak neked, de azoknak, akiknek nem bocsátasz meg, hatalmuk lesz feletted, valószínűleg közérzeted befolyásolása révén.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Több barátod és rokonod is jelentkezhet, akikről azt hitted, már régen elfelejtettek, ám ha a nagy Ő más etnikumhoz tartozik, mint amelyikhez te, mit számít az.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha csábító állásajánlatot kapsz, azonnal igent mondasz, ám ha csak anyagilag vonzó az ajánlat, akkor is igazad van, hiszen a pénz nem boldogít, de jó, ha van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valamilyen kiránduláson olyan emberrel futsz össze, akinek életmódja imponál neked, ám ha szingli vagy, sportolás vagy utazás közben valaki tűzbe hozhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hitelfelvétellel nem oldod meg a problémádat, de a mai napon vagyonos partnerre, új pénzszerzési vagy üzleti lehetőségre bukkanhatsz, talán egész családod számára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szinglik ígéretes új kapcsolatot teremthetnek ott, ahol a legkevésbé számítanak rá, de ne rivalizálj, mert valaki mindig szebb, gazdagabb és csinosabb lesz nálad.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha növelni szeretnéd bevételeidet, ne ragadj oda az íróasztalhoz, keress fel más cégeket, válts állást, hogy élj az előmenetel és a jövedelemnövelés esélyeivel.

Ez is érdekelhet

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Észreveszel valami furcsát Katalin hercegné új fotóin?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói