Ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem tartozik rád - napi horoszkóp: augusztus 30.

2021.augusztus.30.

Hétfőn a Merkúr elhagyja otthonát, a Szűz jegyét, és belép a diplomatikus Mérlegbe, ahol meglehetősen hosszú ideig marad: november 5-ig. Amikor a Merkúr a Mérlegben halad, akkor itt az ideje, hogy aktiváld művészi tehetségedet, legyen az zene, színészet vagy kommunikáció. Fejlett esztétikai érzékkel rendelkezhetsz, és a megszokottnál gyakrabban keresed a harmóniát. A Hold tegnap este már belépett az Ikrek jegyébe, így a kommunikáció a hét első munkanapján megélénkül, s valószínűleg az e-mailes postafiókod is hamar megtelik. Szellemi és fizikai mozgékonyság jellemzi a mai napot, a Hold és a Szaturnusz kedvező kapcsolata pedig nem zárja ki az együttműködést, a jó csapatmunkát, a kielégítő szellemi és gazdasági eredményeket.

 Napi horoszkóp: augusztus 30.
Napi horoszkóp: augusztus 30.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Gondolkodásod és kommunikációd délelőtt a barátságtalan Szűz-Nap miatt torzulhat, de elintézhetsz néhány telefonbeszélgetést, vagy összefuthatsz támogatóddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Védekezz a megbízhatatlan, tisztességtelen emberek, az élősködő rokonok ellen, a pénzt is be kell osztanod, a nap első felében viszont kedvező ajánlatot kapsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Riporterként, szónokként, tévés személyiségként ma valóban elérheted a legmagasabb hallgatottsági és nézettségi mutatót, de a díjazásodra sem panaszkodhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem tartozik rád, kerüld a kényes témákat; üzleti titkaidat ma a szokásosnál nehezebb lesz megőrizni, és nehezebb lesz feltárni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társaságodban mindenkit elbűvölsz, alkalmazkodó és udvarias vagy, de munkahelyi macska-egér viszonyod mögött egyre komolyabb érzelmek rejtőznek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma sem lopod a napot, átalakítod az irodádat, s percről percre izgalmasabb az életed, ha a délelőtti órákban egyszer csak kollégád karjában kötsz ki.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár a pasid vagy egyik útitársad szemében érdeklődés csillog, nem úgy néz ki, mintha rád akarná vetni magát, de megpályázhatsz egy állást vagy ösztöndíjat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti tárgyalás, ingatlanügy sikerében nem bízhatsz, ezért fokozott óvatossággal járj el a szerződések aláírásakor, de az sem árthat, ha lassítasz az iramon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ellenőrizd az összes e-mailt és feljegyzést, mielőtt megnyomnád a Küldés gombot, s ne azzal tedd próbára a pasidat, hogy lehetetlen anyagi igényekkel állsz elő.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiderült, hogy munkalehetőséged meghiúsult, és se munkád, se pénzed, ne futamodj meg a nehézségek elől: talán még együtt is dolgozhatnál a pároddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvesed mindent megtanulhat tőled, amit a számítógépekről és a modern telefonokról tudni érdemes, te viszont a humorát imádod, talán éppen ez hiányzott.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha mindig a legrosszabbat várod ismerőseidtől és rokonaidtól, ez csak egy védekező mechanizmus, ne nyaggasd őket, de ma ne is legyél túl alkalmazkodó.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban