Napi horoszkóp: Valószínű, hogy ma megbánod elhamarkodott döntésedet: augusztus 7.

2021.augusztus.7.

Az Oroszlán jegyében lévő Nap és az Uránusz négyszöge tehet arról, hogy elszántan véded önállóságodat, képtelen vagy alkalmazkodni másokhoz. De ne is hasonlítsd magad másokhoz! Független lény vagy, ezért tedd azt, amit helyesnek gondolsz. A Hold a Rák jegyéből reggel átlép az Oroszlánba: büszke leszel alkotásaidra. De a Nap-Uránusz quadrát semmi jót nem ígér a hét végére. Ez a fényszög nyugtalanná tesz, és ha nyomás alá kerülsz, ki akarsz törni a ketrecedből. De nem ártana rugalmasan reagálni, amikor váratlan események okoznak stresszhelyzeteket. Ha valakinek a különcsége felbosszant, változtass a hozzáállásodon ahelyett, hogy eluralkodna rajtad a stressz. Most nem támaszkodhatsz az eddig bevált módszereidre, változtatnod kell a hozzáállásodon, amikor megpróbálsz megoldani egy problémát. Ezeken a napokon keringési zavarok, műszaki jellegű károk és váratlan balesetek is előfordulhatnak.

Napi horoszkóp: augusztus 7.
Napi horoszkóp: augusztus 7.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: augusztus 7.

Kos (03. 21-04. 20.) Óvakodj az izgalmaktól és az impulzív reakcióidtól - érzelmi és anyagi ügyeidben alaposan ki kell elemezned a helyzetedet, és meg kell határoznod prioritásaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha csupán a változtatás kedvéért változtatsz munkát vagy lakást, helyrehozhatatlan hibákat véthetsz, de nem vagy hajlandó utasításoknak engedelmeskedni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kitágult visszerek vagy vénagyulladás esetén, amikor csak lehetőséged van rá, polcold fel a lábaidat, de még akkor se stoppolj a sztrádán, ha lerobbant a járgányod.

Rák (06. 22-07. 22.) Nincs itt az ideje annak, hogy kifejezd elégedetlenségedet, ám ha üzleti ajánlatot kapsz, ne adj azonnal választ, mert kiderülhet, hogy valaki a pénzedre utazik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sor kerülhet munkahelyi változásra, szakításra, és ha ragaszkodsz „a régi szép időkhöz”, akkor az állandó idegeskedés és bizonytalanság állapotába kerülsz,

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy vita során nem jutsz közös nevezőre egyik kollégáddal vagy útitársaddal, akkor a legjobb megoldás, ha témát váltasz, hogy elkerülhesd a konfliktust.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátságban, szerelemben, pénzügyekben remélhetőleg elkerülsz minden kétértelmű helyzetet, de ma sem a kevesedre, sem a barátaidra nem számíthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Akár a családról, akár a munkádról vagy a párkapcsolatodról van szó, senki sem fog tudni segíteni, mert senki sem érti, miért vagy stresszes és ideges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel sikertelen utazás, váratlan felmondás okozhat ma komoly stresszhelyzetet, lehet, hogy a szakmai előbbre jutás érdekében át kell képezned magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Az anyagi és szerelmi zűröket nem tudod varázspálcával megoldani; ne vesd bele magad meggondolatlanul egy kalandba vagy kockázatba, a dolog rosszul végződhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valószínű, hogy megbánod elhamarkodott döntésedet: szerelmi kapcsolatodat még nem érdemes szorosabbra fűzni, mert az együttélés az idegeidre menne.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap témája az új munkamódszerek iránti nyitottság, ami a gondolkodás, a kommunikáció frissítését jelenti, de ez nem lesz túlságosan egyszerű.

Ez is érdekelhet

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

G-Életstílus

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Test

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái