Napi horoszkóp: Ne érjen váratlanul egy új, izgalmas feladat - december 3.

2021.december.3.

Mivel a Skorpióban lévő Hold hajnalban együttállásba kerül a Marssal, a Plútóval barátságos, de a Jupiterrel nem éppen jóindulatú fényszögben, világos elképzeléseid vannak arról, hogy milyennek kell lenniük személyes, szakmai és üzleti kapcsolataidnak, és mi az, ami bosszantó számodra. Használd ki ezt a napot arra, hogy hangot adj igényeidnek, de légy nyitott környezeted elvárásaira is. A nap első felében érdemes megfontolni a különböző befektetéseket és igénybe venni az akciós ajánlatokat. A Hold a nap közepén már átlép a Nyilasba, így még az otthonülő típusok is kedvet éreznek arra, hogy kirándulást tervezzenek a családdal. A Hold késő este és éjszaka barátságos fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal: a mozgás és a friss levegő aktiválja a vérkeringést. Ne érjen váratlanul egy új, izgalmas feladat, de a csoportos tevékenységek most kifizetőbbek lesznek, mint az egyéni akciók. Ma még egy kötetlen randevúra is sort keríthetsz.

Napi horoszkóp: december 3.
Napi horoszkóp: december 3.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében keress új ügyfeleket vagy vevőket, a nap második felében viszont sok érdekes emberrel ismerkedhetsz meg utazáskor vagy egy tanfolyamon.

Bika (04. 21-05. 20.) Reggel feltámad benned a remény, hogy a párod úgy fog szeretni, ahogyan elképzelted, de később jobb lesz, ha az üzletet választod, és nem egyik kollégádat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezd az élet apró örömeit, de mivel mozgásra is szükséged van, sportolhatnál valamivel többet is, feldobottságod pedig szoros kapcsolatban áll a szerelemmel.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem zavar, ha a párod meglehetősen heves lesz bizonyos pillanatokban, de a munkahelyeden és vállalkozásodban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan remélted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében ki kell bírnod, hogy nem minden úgy történik, ahogyan szeretnéd, de ha bemutatod a párodat a családodnak, rokonaid odalesznek érte.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nap első felében vágyat érzel arra, hogy kimozdulj otthonról, kapcsolatba lépj másokkal és barátokkal találkozz, de a vásárlás is biztosan örömet okoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párodnak olyan sok munkát kell pótolnia, hogy nem hagyhatja ott az üzletet, akkor unalmas hétvégédnek rémképét elűzi egy kis pletykálkodás a barátnőkkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csakúgy, mint a családban, a bizalom számodra alapvető feltétel, és csak az kapja, aki megérdemli, pénzedért viszont a megvehető szabadságot kaphatod meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jók a megérzéseid, de az is lehet, hogy nagyszerűek az üzletfeleid, az elméd viszont aktívabb a szokásosnál, és ez a vártnál nagyobb stresszhez vezethet.

Bak (12. 22-01. 20.) Napjaink megnövekedett követelményei minden energiádat felemésztik, este viszont már hátradőlhetsz, hiszen úgy tűnik, a párod nagyon jól megvan nélküled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzügyeid problémásak, csökkentsd a kiadásaidat, de ha van szabadidőd, mindenképpen töltsd a pároddal vagy társaságoddal és élvezd a népszerűséget.

Halak (02. 20-03. 20.) A titkolózásra való hajlamod nem tesz jót kapcsolataidnak, a párod meg attól tart, hogy hogy a munkád miatt nem tudsz vagy nem is akarsz vele foglalkozni.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói