Napi horoszkóp: nem érdemes anyagi és érzelmi kockázatot vállalni - február 13.

2022.február.13.

Ma a kora reggeli órákban a Marssal és a Vénusszal való szembenállás miatt a Rák-Hold kinyilvánítja szélsőséges hangulatait, amelyek ingerültséget ébresztenek környezetünkben. A harciasság nagyon ismerős megnyilvánulásai a Marsnak, amikor szembeszáll vele a Rák-Hold nőiessége. Ez azonban mindkét nemnél egyformán előfordulhat. A kérdés csak az, hogy ki tud jobban uralkodni magán. A Marstól támadott Hold tehet arról, hogy gyomorpanaszok léphetnek fel. Kerüld tehát a nehezen emészthető ételeket és az alkoholt! Némelyekbe ez már „az ő szerelmes belém-nap”! De ha vasárnap elkezdesz mindenre összpontosítani, ami boldoggá tesz – a párkapcsolaton kívül –, akkor remekül indul a holnapi Valentin-nap.

Napi horoszkóp: nem érdemes anyagi és érzelmi kockázatot vállalni - február 13.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Megeshet, hogy valami olyasmit akarsz tenni, amit családtagjaid nem helyeselnek; munkahelyi románc esetén viszont nem érdemes küzdened az érzéseid ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Természetes viselkedéseddel felhívod a figyelmet csodálóidra, ám ha az érdekeidről van szó, tudnod kell nemet mondani, amikor csak úgy forrnak az indulatok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Értékeld a lehetőséget, ami szakmailag vagy az üzleti életben elérhető, ám ha valakinek pénzt kölcsönzöl, ne reménykedj abban, hogy valamikor azt viszontlátod.

Rák (06. 22-07. 22.) Amint megérkezel egy találkozóra, riválisaid elhalványulnak melletted, de arról se feledkezz meg, hogy a jó kapcsolatok mindig kompromisszumokból is állnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kíméld a gyomrod, nassolás ellen a legjobb orvosság az aktív életmód, de ne vesztegesd az időt arra, hogy levert hangulatodat vásárlásokkal kompenzáld.

Szűz (08. 24-09. 23.) Remek alkalom, hogy társaságot keress, de ne utasítsd el kedvesedet, ha felteszi a kérdést: „Mi van ma veled?”: h a válaszod „semmi!”, csak felszítod párod haragját.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyszerűen lehetetlen munkaadód, partnered és családod kedvére tenni, de kellemetlenséged adódhat abból, ha nem választod el családi életedet a munkádtól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Félő, hogy nem vagy hajlandó engedni és belátni partnered, kollégád igazát, és a végsőkig is hajlandó vagy elmenni, hogy meghátrálásra kényszeríts valakit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vállalkozásod veszteséget termel: lehet, hogy nincs szükséged biztosításra, de ha mégis bekövetkezik a baj, akkor elengedhetetlen, hogy rendelkezz eggyel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a karrieredet építed, és nem szakítasz időt arra, hogy a pároddal és a családoddal lehessél, akik emiatt kevés figyelmet kapnak, duzzogással fognak reagálni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hízelgő tudni, hogy másokat lenyűgözöl, de ez a helyzet veszélyt jelenthet jelenlegi kapcsolatodra: előkerül a féltékenység, a kapcsolat alapjáról szóló vita.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy számodra fontos kapcsolatban érdekkülönbségek adódnak, talán úgy döntesz, hogy ezért a fickóért nem érdemes anyagi és érzelmi kockázatot vállalni.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő