Napi horoszkóp: Ma szokatlan dolgokat tapasztalhatsz - február 19.

2022.február.19.

Szombaton a Hold már a Mérleg jegyében halad, ahonnan a nap közepén barátságos trigon fényszögel kapcsolódik a Vízöntő-Merkúrhoz, ami kedvez a kapcsolatépítésnek és a szellemi tevékenységeknek. Egyértelmű, hogy ez miért van így: a kötődésre vágyó Mérleg-Hold az érzelmi és családi életünket érinti, és ha jól érezzük magunkat, kedvesen és örömmel közelítjük meg partnerünket, s elégedettek leszünk az eredménnyel.

Napi horoszkóp: február 19.
Napi horoszkóp: február 19.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ellenkező esetben, amikor dühösek és idegesek vagyunk, minden sokkal tovább tart, és az eredmény sem kielégítő. De ma a két égitest jóindulattal tekint ránk. A Merkúr a Vízöntőben jár, ami jövőorientált hangulatot jelképez és valószínűleg szokatlan gondolatokat ébreszt. A Mérleg-Hold felébreszti bennünk a páros élet, a szeretetet és a harmónia iránti igényt. A művészet szerelmesei pedig szokatlan dolgokat tapasztalhatnak és alkothatnak, ha megnyílnak erre a területre.

Napi horoszkóp: február 19.

Kos (03. 21-04. 20.) Miután érintkezésbe léptél valakivel, akit kedvelsz, keressetek olyan tevékenységet, amelyet szívesen űztök együtt, hogy barátságotok kibontakozhasson.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha bemutatkozó beszélgetésre készülsz, kiderülhet, hogy a kedvesed vagy mecénásod vár rád, akinek szüksége van egy magasan képzett kolléga segítségére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A társalgás a partnereddel különféle témák és tapasztalatok megvitatása révén jelentős részben éppen a kapcsolódási pontok felderítését szolgálja.

Rák (06. 22-07. 22.) Hosszú időbe telt, amíg vállalkozásotok kilábalt a csődből, de talán csak hitvesed látja tisztán, micsoda szívósság és üzleti érzék kell új megbízások megszerzéséhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Engedd, hogy barátaid új helyekkel, emberekkel, üzleti lehetőségekkel ismertessenek meg, de azt is élvezed, ha női magazinokat lapozgathatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Te vagy minden főnök megtestesült álma, jól keresel, de ne számolgasd folyton a pénzedet, ha vásárolni indulsz, ma lehetőleg ne az árcédula szerint válogass.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod szárnyalni vágyik, ne tartsd aranykalitkában, ne próbáld rákényszeríteni az elképzeléseidet, és fogadd el, hogy nem élhettek egymás nyakán.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha teheted, halaszd el a tervezett beruházásokat, vásárlásokat, mert az előre nem látható események megakadályozhatják törekvéseid és projektjeid végrehajtását.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed vagy egyik üzletfeled laza ágytörténetre számít, de a munkádban és az üzletedben ez a megfelelő alkalom, hogy lezárd azt, ami már nem érdekel.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha szükséged van a kapcsolataidra szakmai vagy anyagi ügyekben, de ne feledd: amikor szükséged van arra a bizonyos kapcsolatra, már késő kiépíteni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Örömmel vennéd, ha a párod és barátaid is elismernék, mennyi pénzt fektettél sikeres vállalkozásodba, de ma végre érdeklődést mutatnak céged ügyei iránt.

Halak (02. 20-03. 20.) Jobb világosan megmondani, mit akarsz, mintsem várni, hogy a pasid magától kitalálja, tudasd óhajodat vele, így könnyebb lesz teljesíteni, vagy nemet mondani.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban