Napi horoszkóp: erős belső feszültséget érezhetsz - február 27.

2022.február.27.

Vasárnap a Bak jegyében lévő Hold együttállása a Vénusszal, a Marssal és a Plútóval hajlamosít becsvágyad kielégítésére, de elegendő energiád lesz arra, hogy mindent elintézz, amit elterveztél. Ám ha cégednél beüt a katasztrófa, akkor se hagyd, hogy hataloméhes főnökeid vagy riválisaid lesöpörjenek a pályáról. A térded érzékeny lehet. A Mars-Vénusz együttállás körüli napokban figyelnünk kell az ukrajnai helyzetre. Mivel a Plútó is beleavatkozik az eseményekbe, bármi megtörténhet: béketárgyalások vagy háború. Ez az együttállás ingerlékennyé, erőszakossá, szenvedélyessé tehet: érezhetővé válhat az erős belső feszültség, a férfiak és nők közti különbség. Ne pánikolj be, ha valamilyen okból hatalmi harcba kényszerülsz. Az esti órákban, amikor a Hold már átlép a Vízöntőbe, legyél a párod barátja! A Vízöntő Hold jellemzői: együttműködés, találékonyság, szociális érzékenység, reformtörekvés és humorérzék.

Napi horoszkóp: február 27.
Napi horoszkóp: február 27.

Kos (03. 2l-04. 20.) A Bak-bolygók szenvedélye és érvényesülési törekvése szembesíthet a hatalommal, de önmagad leleplezésével tisztázhatod a bonyolultabb helyzeteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel részt vehetsz a választási kampány szervezésében, de akkor is sikerül elegánsnak lenned, ha szenvedéllyel és lendülettel levetkőzteted hitvesedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagilag a párodtól vagy üzletfeledtől függsz, de a csillagok ideális szeretővé és üzletasszonnyá tesznek, aki sok órát szeretne eltölteni a lepedő alatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha konkurensekben gondolkodsz, úgy érzed, alulmaradsz hataloméhes partnereddel vagy főnököddel szemben, de ne akard őt gyerekkel magadhoz láncolni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Túl sokat aggódsz a munkád miatt, de minél nagyobb hajlandóság van benned arra, hogy konfrontálj riválisaiddal, annál kompetensebb személlyé válsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Testi szenvedélyedet szabadjára engeded egy olyan partnerrel, aki vágyik rád, és aki beszáll és pénzt pumpál vállalkozásodba, csak a gyanakvást mellőzd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Estig képtelen vagy áthidalni a pároddal, a pénzzel, az irányítással és a hatalommal kapcsolatos konfliktusokat, de a hálószobában domináns úrnővé változol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Új munkáról tárgyalhatsz, és ha érzelmileg elengeded magad, a szexnek is hódolhatsz: néhány elragadtatott kiáltást biztosan kicsalogatsz életed párjából.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Válságidőszakban a vagyon növeli túlélési esélyeidet, de kerüld el a felesleges kiadásokat még azon az áron is, hogy mások szemében kissé sóhernek tűnsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelem, irányítás, erőszak, kísértés és bujaság, csak néhány kulcsszó a mai napon történő eseményekhez, este viszont találj időt plusz bevételi források felkutatására.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kimerítő hétvége: ha befejezetlen ügyeid a múlthoz láncoltak, erre az a megoldás, hogy ha elkezdesz valamit, végigcsinálod - ez azonban önfegyelmet igényel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma szükséged van befolyásos és gazdag ismerőseid patronálására, amit meg is szerzel - nem kell szeretned kedvesed barátait, de viseld el a társaságukat.

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói