Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

2022.január.22.

Mivel a Hold estig a Szűz jegyében jár, józan, alapos és megfontolt vagy. Kedved támad rendet teremteni környezetedben, de az időrabló papírmunkával is gyorsan végzel. Hajlamos lehetsz elemezni érzelmeidet, ám ha a szeretett személyt is röntgenszemekkel figyeled, akkor a szerelmi életed úgy működik, mint egy autó, amelyik behúzott fékkel akar haladni. A Hold délután jóindulatú fényszöget zár be a Plútóval: érzelmi életed aktív, de kissé egyoldalú lehet.

 Napi horoszkóp: január 22. szombat - hullámzó érzések kerítenek hatalmukba
Napi horoszkóp: január 22. szombat - hullámzó érzések kerítenek hatalmukba
Fotó: Shuterstock, gettyimages

Később, amikor a Hold keresztezi a Nyilas-Marsot, izgatottá válhatsz, és ha vitába keveredsz, szentül hiszed, hogy csak neked lehet igazad. Igyál csalánteát: tisztítja a vért és fényessé teszi a hajat. Ha azért panaszkodsz, mert nincs énidőd, egy szelet tortával és egy csésze teával nyúlj el a kanapén. A Mérleg Hold a késő esti óráktól vidám hangulatot ígér, érdeklődésünk középpontjában a szerelem és a párkapcsolat áll. Mivel a Hold a Merkúrral barátkozik, nyitottak vagyunk minden újdonságra, de gyors észjárásunkból vagy nyelvtudásunkból is profitálhatunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szombaton is dolgoznod kell, kollégáid megoldják mindazt, ami esetleg bosszant, este viszont jó ötlet lehet kedveseddel vagy barátaiddal találkozni.

Bika (04. 21-05. 20.) Éreztesd a pároddal, mennyire méltányolod mindazt a szívességet, amit érted tesz, de ha ész nélkül költekezik, és nincsenek anyagi tartalékaitok, bajba kerülhettek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munka és az üzlet világában meg kell védened javaidat, az esti órákban viszont már azt is tudod, hogyan kell viselkedned egy normális kapcsolatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Igényed van a biztonságra, és ha a párod ragaszkodik hozzád, akkor képesek lesztek elsimítani néhány nézeteltérést, az esti órákban pedig vérbeli diplomata vagy.

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Készíts költségvetést, mire mennyit szeretnél költeni, de ha megígérted a barátaidnak, hogy az estét a társaságukban töltöd el, tartsd meg az ígéretedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiderül: kedvenc időtöltéseddel is megkeresheted a kenyeredet, rokonaid megfontolatlan cselekedeti és költekezései viszont szinte őrületbe kergethetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadulj meg az önsajnálattól, ne hagyd el a honi vizeket, de az este már gyógyír a lelkedre, újra felfedezheted egy korábbi kapcsolat elveszett érzését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a tervek szerint haladsz, dolgaid hamar rendeződnek, még a napi rutinod is kellemesnek és kreatívnak fog bizonyulni, de a barátaiddal lehetnél őszintébb.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Válaszd külön a magánéletedet a munkától és az üzlettől, ám ha a késő esti órákban a partnered neve felvillan a telefonod kijelzőjén, készülhetsz a randevúra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne legyél érzéketlen gép, amikor a kedvező bolygóállások segítenek abban, hogy párkapcsolatodat és életkörülményeidet úgy alakítsd, hogy elégedett legyél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akármilyen fontosak az érzések az anyagiak terén – ne dönts reflexszerűen, de az esti utazást tekintsd jutalomnak: a párod szeretné jóvátenni a hibáját.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma a párodra és a családra összpontosítasz; a szokásos feladatoknak kell eleget tenned, de ne bosszankodj, ha este egy független pasidtól hiába vársz ígéretet.

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább