Napi horoszkóp: Ma kicsattansz az önbizalomtól - július 11. vasárnap

2021.július.11.

A késő esti órákban a Merkúr elhagyja az Ikrek jegyét és 28-áig az érzelmes Rákban folytatja útját, ahol intuíciójának köszönhetően olvasni tud a sorok között, pszichológiai érzéke teszi kitűnő tanácsadóvá, a tudást és az információkat szivacsként szívja magába, tárgyalásai során pedig a legapróbb részletre is emlékszik. Az Oroszlán-Hold hatására vasárnap teli vagy önbizalommal, élvezed a nyilvános szereplést, de sok csodálatot és rajongást igényelsz.

Napi horoszkóp: Ma kicsattansz az önbizalomtól - július 11. vasárnap
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Utolsó nap a GLAMOUR Summer Weekend lévén a luxust sem tagadod meg magadtól és mindig mindenben az első akarsz lenni. A szerénység gyakorlása ma nem tartozik a könnyű feladatok közé, de a párodat és gyermekedet dicsérettel és bátorítással támogathatod.

Kos (03. 21-04. 20.) Bármilyen helyzetbe kerülsz, képes leszel szinte fertőző lelkesedést gerjeszteni, és ha kirittyentve elmész egy koncertre vagy előadásra, a szerelem is megtalálhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel életed fő műve a drága lakás, ha azt akarod, hogy rokonaid csodáljanak, egy különleges ebéd remek indok arra, hogy összeülj és pletykálj velük.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Imádod, ha mindenki rád figyel, lesi a szavadat, s ha valamit akarsz, megszerzed, mindamellett a pénzügyekhez is értesz: a családi cég sokat profitál a tudásodból.

Rák (06. 22-07. 22.) Az utolsó Glamour napon jelentős összeget áldozol luxusra, de ne feledkezz meg egy olyan melltartóról sem, ami látványossá varázsolja dekoltázsodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehezen tűröd, ha nem te vagy a társaság központja, de hajlamos vagy rá, hogy adj, de ne fogadj el, mert ezzel megszűnne a másik tőled való függése.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyedülálló nőként szállj magadba, és kérdezd meg, vajon mi az oka, hogy egyedül vagy, de ha tanulsz a múltból, akkor könnyebb lesz kezedbe venni a jövődet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lényeges, hogy tudasd a pároddal és barátaiddal, mit tartasz fontosnak: merj kezdeményezni, és tárj fel valamit kívánságaidból, gondolataidból!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Karrieredben új lehetőség, de ne hagyd, hogy a hivatásod minden mást háttérbe szorítson, a főnököddel kapcsolatban viszont ne táplálj hiú reményeket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma képes vagy energiát és izgalmat pumpálni bármely helyzetbe, talán egy külföldi kiruccanást tervezel, ami csak szervezés kérdése, no meg némi készpénzé.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az üzletet és a pénzt mindenek fölé helyezed és a pasidnak sok pénze van, akkor ki van kövezve az út a bankig, a közös bankszámláig és vállalkozásig.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod fontosnak tartja a külsőségeket, lehet, hogy megváltoztatod öltözködésedet, de összejöhet egy új munkaterület, amelyik elég jól fizet.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakran gondolsz egyik kollégádra, akiért rajongsz, de gondolhatnál éppen arra is, hogy az olajos és fehér halak egyaránt csökkentik a szívpanaszok kockázatát.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói