A Nyilas álma végre valóra válhat - Napi horoszkóp: Július 14.

2021.július.14.

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold ma a józan gondolkodást támogatja, nyugodt, de dolgos napnak nézhetsz elébe. Okos vagy, kíváncsi és kompetens, de ne akarj nélkülözhetetlen lenni. A mai nap kedvez a hajápolásnak, tartós hullám készítésének, irataid rendezgetésének. Kerüld a zsíros, nehezen emészthető ételeket, ebédre vagy vacsorára fogyassz lazacot hercegnőburgonyával. A nap közepén, amikor a Hold jóindulatú fényszöget zár be a Bika-Uránusszal, legyél rugalmas, kevésbé kritikus, és attól se szorongj, ha nem csak a tudásodon és a szakértelmeden keresztül szeretnél kapcsolódni szeretteidhez.

A Nyilas álma végre valóra válhat - Napi horoszkóp: Július 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Fizetned kell az áramért, és ha pénzt kell keresned, kezdj bátran precizitást igénylő feladatokhoz, de óvakodj attól, hogy teljesen elvessz a részletekben.

Bika (04. 21-05. 20.) Lesz néhány hír vagy ajánlat, amely biztosan feldobja a hangulatodat, valószínűleg olyan embertől származik, akihez érzelmi szempontból erősen kötődsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Családod tagjai hálásak lennének, ha elvégeznéd a takarítást, a porszívózást, csak nehogy elmerülj néhány apró bosszúságot okozó dolog részleteiben.

Rák (06. 22-07. 22.) Sokat dolgozol, de ne feledd, hogy az érzésekre is megfelelő figyelmet kell fordítanod, ráadásul egy problémát is meg kell oldanod, amely az üzleti szférát érinti.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sok elintéznivaló jut a mai napra, de ha szakmai vagy anyagi kérdéseket kell tisztáznod, óvatosnak kell lenned, esetleg változtatnod kell a stratégiádon.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munkahelyeden közvetítened kell egy probléma megoldásában, de a párod mit szól ahhoz, hogy olyan munkakörben tevékenykedsz, amelyben hosszú a munkaidő.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma sok unalmas rutinmunkára számíthatsz, néhány kényelmetlen pillanat sincs kizárva, de ritkán fordul elő, hogy ilyen közömbösen viselkedj a pasiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Családod arra számít, hogy korán férjhez mész, de te nem váltod be a hozzád fűzött reményeket – talán hiányzik a kihívás, amelyet egyik kollégád jelent.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mindig is arról álmodtál, hogy egyszer a családi vállalkozásnál fogsz dolgozni, mint ötletgyártó, most végre megvalósíthatod a saját elképzelésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha elutazol vagy külföldön dolgozol, halogatod az esküvőt, de horoszkópod szerint a szerelem mellett nagyon gyümölcsöző szakmai kapcsolat alakulhat ki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ellenőrizd a könyvelésedet, tedd rendbe a számláidat - bár nem vagy az a könnyen kapható fajta, ismerd el, hogy a pajzán gondolatok sem állnak távol tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem tudod megkeresni a kenyeredet, a párod megtanít rá, ám egy számítógépes tanfolyamon megismered a valódi életet, és aszerint kezdesz élni.

Ez is érdekelhet

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

3 ok, amiért a ruhás szex igenis jó!

Sztárhírek

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Meghan Markle 40. születésnapján olyan show-t nyomott, hogy sírva fogsz nevetni

Szépséghírek

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái

Top 20: Jennifer Aniston legjobb frizurái