Napi horoszkóp: őrizd meg az önuralmadat - július 20.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – vészjósló konstellációba lépünk, amelynek hatására az Oroszlánok nem látják rózsásnak a jövőt, a Skorpiók bosszantó híreket kapnak, a Vízöntők nem bírják elviselni az aljas trükköket. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: július 20.
Napi horoszkóp: július 20.
Fotó: Getty/Glamour

A Rák-Nap és a Bak-Plútó szembenállásának hatására ebben az időszakban a konfrontáció, a hatalmi harcok és a függőség időszakát élheted át. Mindenesetre óvakodj attól, hogy saját negatív, megtagadott tulajdonságaidat másokra vetítsd ki. Kiszolgáltatott helyzetben, vagy olyan körülmények között, amelyeken nem tudsz változtatni, fontos lesz az önuralom: az egyenlőtlen harcban csak elvérezhetsz. Válást, veszteséget okozhat ez a konstelláció, de az sem kizárt, hogy valami tönkremegy, amire leginkább szükséged van. Tanuld meg feldolgozni a traumáidat, nehezteléseidet, de még kedvezőtlen pozícióban se akarj másokat manipulálni. Fékezd meg irányítási és ellenőrzési vágyadat, mert ami most történik, az valószínűleg irányíthatatlan! Ha szembefordulsz a hatalom és a hatóság képviselőivel, csak veszíthetsz. Ez a veszélyes fényszög ellenséges légkört jelez, a balesetek és természeti csapások veszélye is fokozódik, esetleg a hatalmi játszmákban kényszerülsz védekező pozícióba.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha gondoskodnod kell a családodról, könnyen függővé válhatsz hataloméhes főnöködtől, de mivel nem szállhatsz szembe a hierarchiával, alkalmazkodj.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a családi nyaralás párod hatalomvágya miatt meghiúsul, azért még ne vádaskodj, mert egy konfliktus kiszakíthat mindabból, ami biztonságot jelent számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nézeteltérések adódhatnak pénzügyek, társulás, öröklés, tartásdíj vagy az adók területén; ne dolgozz hitelre, de üzleti ügyeid intézését bízd a legjobb szakemberre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha párkapcsolatban élsz, feltűnővé válhat a köztetek lévő anyagi és pozíciós különbség, ám ha szakítasz, ráadásul gyermekkel, hátrányos helyzetbe kerülhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem látod rózsásnak sem a jövőt sem a munkádat a világjárvány szempontjából, ám ha aggodalmakkal gyötröd magad, semmit sem tudsz tenni a jövődért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ismerd fel, hogy ellenfeled vagy egy manipulatív típusú pár milyen hatalmi játszmákat űz veled, de egy félrelépés miatt könnyen felbomolhat a kapcsolatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A főnököddel vagy pénzéhes rokonoddal kirobbanó csatározás már csak következménye lesz anyagi függőségednek, amely zsarolhatóságba csaphat át.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Karriereddel, külföldi munkáddal kapcsolatban bosszantó hírek juthatnak a füledbe, ezért járj utána, kinek állhat érdekében, hogy rossz színben tüntessen fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel párod vagy üzletfeled úgy vélekedik, hogy a világon mindenki megvásárolható, könnyen belekerülhetsz az anyagi függőség csapdájába.

HIRDETÉS

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kontrollmániás üzletasszonyként és hatalmi harcosként sikerül magadra haragítanod üzletfeledet vagy gazdag partneredet, ne remélj tőle anyagi biztonságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hivatásodban vagy házasságodban nem bírod elviselni főnököd vagy a párod aljas trükkjeit, de nem esik nehezedre kiszúrni gyenge pontját és ellene fordítani.

Halak (02. 20-03. 20.) Kimondhatatlanul vágysz rá, hogy egyik támogatód vagy munkatársad több legyen barátnál, de csak addig maradsz lojális, amíg úgy érzed, hogy ő is lojális hozzád.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

glamour plusz ikon Dr. Zacher Gábor: Napi 24 doboz energiaital valóban halálos

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

A tengervíztől töredezett lett a hajad? Ez a hajápoló olaj segít, hogy újra egészségtől ragyogóak legyenek fürtjeid! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)