Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.

2021.július.28.

A Hold délelőtt már a Kos jegyében jár, a Merkúr reggel belép az Oroszlánba, ahonnan csak augusztus 11-én távozik, de ma még a Jupiter is visszalép a Halakból a Vízöntőbe. A Kos-Hold feltölti energiakészleteinket, az Oroszlán-Merkúr jóvoltából pedig joggal bízhatunk képességeinkben.

Ma a karriered, jövedelmed kerül fókuszba - Napi horoszkóp: július 28.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Hatalmas lendülettel új projekteket indíthatunk, és az önérvényesítés sem okozhat problémát. Remek erőnlétnek örvendhetsz, ráadásul a hódítás, a kockázatvállalás, a kaland és a szex is beférkőzik a gondolataidba.

Ne csodálkozz, ha futás vagy sportolás közben olyan pasi tesz neked ajánlatot, akit nem utasítasz vissza. Ma akkor élvezed az életet, ha tele van kihívással, ha összemérheted erődet, kreativitásodat és tudásodat másokéval. Most érdemes gyümölcsöt befőzni, de sportolás közben óvd a fejedet és az arcodat.

Napi horoszkóp: július 28.

Kos (03. 21-04. 20.) Magas fordulatszámmal pörögsz, és ha meg akarsz szerezni magadnak valakit, kösd össze a sportot és az ismerkedést: javasolj valamilyen kalandos programot.

Bika (04. 21-05. 20.) Bár utálod a konfrontációt, úgy érzed, hogy erre van szükség; ha a pasid meccset néz a tévében, ne hidd el neki, hogy a labdának hosszabb előjáték kell, mint neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma mindent elintézel, attól kezdve, hogy eldöntöd, hol étkezzetek a barátnőiddel, és mit rendeljetek az étlapról, a főnökösködést viszont ne vidd túlzásba.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma a karriered, a jövedelmed és a társadalmi státuszod kerül figyelmed fókuszába: készülj fel arra, hogy a főnököddel béremelésről, magasabb pozícióról tárgyalj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kalandos utazásra vállalkozol valakivel, legalább egymás nevét ismerjétek, de ma kitervelheted hódító hadjáratodat is, amelyet azonnal alkalmazhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Míg mások kimerészkednek a spekulációk háborgó tengerére, te jóval konzervatívabb szemlélet alapján fektetsz be ingatlanba, melynek értéke csak növekszik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha társasággal töltöd a napot, és valaki, aki előkelő körökben forog, s tetszik is neked, megpróbál kikezdeni veled, te talán tréfából rögtön bele is mész a játékba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy reményteli kérdésben, talán állásügyben kell ma határoznod, minden esélyed megvan arra, hogy jól dönts, de senkitől ne engedd befolyásolni magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vakációdon dolgozni fogsz, de ha elfogadható rámenősségről van szó, és ez azt jelenti, hogy „lefekhetek-e az új pasimmal az első randin”, akkor a válasz igen lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzletről van szó, igyekezz felülemelkedni azon a közegen, amelyben születtél, de úgy tűnik, hogy még az ágyban sem szabadulsz egyik könyvmoly kollégádtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Terveid hamar valóra válnak, alkotókedved teljes, mindent ennek rendelsz alá, de kedvesed és gyermekeid több gondoskodásra vágynak, hiányzol nekik.

Halak (02. 20-03. 20.) Legyél óvatos a költekezési szokásaiddal, ne vásárolj az interneten, de csinálj költségvetést vagy keress más módszereket a pénzügyi problémák kezelésére.

Ez is érdekelhet

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla