Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

2021.július.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A délelőtti órákban, amikor a Kos jegyében lévő Holdat a Plútó támadja, nyomás alá kerülhetsz, ezért mindent meg kell tenned, hogy kilépj a negatív környezetből. De abba is bele kell törődnöd, hogy nem tudsz mindent ellenőrizni, irányítani. Mivel ma impulzív és türelmetlen vagy, ne keresd a parázs összeütközéseket. Később a Hold-Jupiter szextil társadalmi sikert hozhat, pozitív életszemléletünk van és élvezzük a népszerűséget. Este viszont a Bika Hold segít megőrizni és gyarapítani a pénzt és az anyagi javakat. A biztonság, a családhoz való ragaszkodás elengedhetetlen számunkra, de minden területen az élvezet a legfontosabb. Kimondottan nőies, érzéki, házias vagy, a biztonságot és a stabilitást keresed. Az esti órákban, amikor a Hold a Szűz-Marssal barátkozik, ne dőlj be a külsőségeknek, hiszen sok értékes pasit éppen ezért észre sem vesznek a nők. Ébredj rá, hogy egy megbízható pasi is lehet szexi.

 Napi horoszkóp: július 30.
Napi horoszkóp: július 30.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: július 30.

Kos (03. 21-04. 20.) Keményen meg kell küzdened azért, hogy elfogadjanak a hivatásodban, egy régi szakmai vagy családi kapcsolat pedig veszélyben forog valamilyen anyagi vita miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne menj feleségül egy őskori kövülethez, inkább igyekezz visszatérni ahhoz a rendhez, melyben a párod keresi a pénzt, te meg a családnak szenteled magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bármilyen társaságba gyorsan be tudsz illeszkedni, de azt is tudod, mikor jön el az elszakadás ideje, és ha nem akarod, senki sem nézhet bele a kártyáidba.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkamániás, uralkodó partnered kezd megengedni magának olyan megnyilvánulásokat, amelyek bántóak, este viszont felfrissíthetsz egy szakmai kapcsolatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap kedvez az utazásnak, a művészi vagy alkotó tevékenységeknek, munkádban és a párkapcsolatodban pedig megvalósul a csapatszellem.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod pénzzavarral küzd, ne támaszkodj kizárólag rá, viszont, az esti órákban nem kell tartanod tőle, hogy a barátnőid vagy a pasid felületesen ítél meg.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered rámenősségét képtelen vagy elviselni, és nem vagy hajlandó ugrásra készen mindig az ő hangulatához, szexuális igényeihez alkalmazkodni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy hasznos találkozás vagy ismeretség esélye nagyobb lesz a vártnál, de ami a párkapcsolatodat illeti, este nem érdemes tovább feszítened a húrt

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy közös hobbi, mint például a sportolás hamar összehozhat a nagy Ő-vel, este viszont egy megbízás megszerzése miatt több időt fogsz az álláskereséssel tölteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Az otthonodban piros jelzés van érvényben, hajlamos lehetsz túlreagálni a dolgokat, a szerelemben viszont este szabadjára engedheted érzéki, gátlástalan énedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikered a nap első felében azt igazolja, milyen fontos megfelelő kapcsolatokkal rendelkezni, este viszont elintézheted mind az üzleti, mind a családi ügyeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Az anyagi siker ma nem szegődik melléd, a szerencse viszont téged pártol a szerelemben, különösen akkor, ha egy kellemetlen vitát végre orvosolni szándékozol.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője