A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.

2021.június.17.

Mivel a Hold ma a Szűz jegyében jár, érdemes nekifognod a takarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Ebédidőben, amikor a Hold és a hátráló Merkúr összekap, gondolni sok mindent lehet, kimondani annál kevesebbet, de sokat nem adnál, ha olvashatnál kollégáid és rokonaid gondolataiban. Kedvez a nap a számlák és a könyvelés áttekintésének, de az sem kizárt, hogy valaki munkát kínál neked. A kora délutáni órákban a Hold és a Vénusz harmonikus rezgései talán rokoni összejövetelre vagy randevúra hívnak, ahol tetszeni fogsz a házigazdának. A Hold szembenállása a Neptunusszal az esti órákban kiábrándulást, csalódást hozhat. Ne várd el a párodtól, hogy verset mondjon neked, de arról sem leszel meggyőződve, hogy munkaadóid vagy rokonaid szándékai tisztességesek. Ne terheld szervezetedet tartósítószerekkel, de hasznos tudni, hogy a rebarbarakompót jelentős mértékben javítja az emésztést.

A Bikákra hallgatnak, a Bakokat félreértik - Napi horoszkóp: Június 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod és a család méltányolja a munkádat szívesen és örömmel dolgozol, de légy résen, mert valaki a szakma és a kollégák előtt be akar feketíteni.

Bika (04. 21-05. 20.) Kollégáid és a kedvesed is igenis hallgatnak rád, ha javaslataid beleillenek a terveikbe, és még többet is kereshetnek, de ne pazarold a hálád méltatlanokra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne lódíts fontos dolgokban, de ha összegyűjtött pénzed felhasználásával alkalmad nyílik jelentős vásárlásra, ebéd után szerencsés kézzel hajtod végre.

Rák (06. 22-07. 22.) Rokonod néhány szóval nem adhatja vissza a jóhiszeműségedet, de egyik barátod vajon csak azért jelentkezik, hogy ingatlanok megtekintésére vigyen el?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem akarod elhinni, hogy egyik barátodat csak a pénz érdekli: az egyetlen, ami ma összeköt benneteket, az az üzlet, viselkedése alapján legalábbis így érzed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kell neked a munkahelyed, de egy szópárbaj a főnököddel, végleg megpecsételné a sorsodat, az üzleti érdek viszont azt kívánja, vesd be csábítási trükkjeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Abban reménykedsz, hogy nem kell kellemetlen, kritikus kollégákkal foglalkoznod, de főzni, takarítani kell főnöködre és a kényelmet is nélkülöznöd kell.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakadj ki az egyhangúság taposómalmából, üzletfeledet viszont ne akard magadba bolondítani, de kedvesed hajóján azért még felcsaphatsz szakácsnőnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy megbeszélésen alig tudsz figyelni, mert a pasid az asztal másik végén ül, abba viszont ne egyezz bele, hogy csak a második helyen állj a munkája mögött.

Bak (12. 22-01. 20.) A pároddal vagy egyik rokonoddal való civakodás közben addig csűröd-csavarod a szavakat, hogy a végén már egyikőtök sem tudja magát félreérthetetlenül kifejezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedséged vonzza a pasikat, de ha nem törődsz munkaadód és üzletfeleid feltételeivel, laza fesztelenséged aligha kárpótol majd korgó gyomrodért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a szíved nyitott, türelmes és megbocsátó leszel mind kedvesed, mind saját hibáid iránt, ám ha türelmetlenné válsz, a lehetségesnél többet követelsz másoktól.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói