Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

2021.június.19.

Mivel a Hold szombaton is a Mérleg jegyében halad, délelőtt a Szaturnusz, délután a Merkúr támogatja, egy laza flört komoly kapcsolattá érlelődhet. A Szaturnusz a felelősségtudatot és a szervezői tehetséget pártfogolja. Kitűzött céljainkat körültekintően és megfontoltan követjük, bizalmi pozíciót kaphatunk, a Merkúr pedig tanulási képességet, ragyogó értelmet, gyors észjárást jelez, tehetséget ad a nyelvekhez és jó ítélőkészséget. Retorikai készségekkel rendelkezhetünk és nyitottak vagyunk minden új dologra. Este a Hold barátságtalan fényszöget képez a Vénusszal: felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő szenvedélyek és érzelmek. De vajon miért van az, hogy a pasiknak látszólag kevésbé fontos a szerelem és a társas kapcsolat, mint a nőknek?

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi téren lehet néhány kihívás, kapcsolatodban nehezebb pillanatokat élsz át, de nem esik nehezedre kapcsolatot teremteni, s közös jövőt tervezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemre van szükséged, nem futó kalandra, de este olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a párod vagy a barátok kedvéért bevállalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma senki se tud kihasználni, hacsak nem hagyod magad, de könnyen találhatsz valakit, akivel egy hullámhosszra kerülsz, és akinek nem a pénz körül forog a világ.

Rák (06. 22-07. 22.) Az otthonoddal és a családdal kapcsolatos különféle kérdések különleges figyelmet igényelnek, de ha egy ideje nem fejezted ki érzéseidet, ideje kiengedni a gőzt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy okos döntéssel javíthatsz anyagi helyzeteden, de attól, hogy a párod nem akarja elkötelezni magát, még elérheted, hogy megkapd, amire szükséged van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Semmilyen költséget nem sajnálsz, hogy a párodnak és vendégeidnek a legjobb falatokat kínáld, csak azokkal vigyázz, akik a szokottnál mézesmázosabbak veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Név szerint mondd ki a dolgokat, mert minden kihívás, amellyel szembe kell nézned, a problémák tisztázáshoz vezet, de megfelelően elemezd döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A bolygók ma arra ösztönöznek, hogy tedd meg a szükséges lépéseket a felszínre kerülő és az egyensúlyodat zavaró különféle kérdések tisztázására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha aktuális egy munkával vagy üzlettel kapcsolatos döntésed, akkor hálás lehetsz a sorsnak, és több hely közül is választhatsz, ahol kellemesen töltheted a napot.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben a hétvége bizonytalan helyzeteket hozhat, de ne mondj olyasmit, amit nem gondolsz komolyan - munkahelyen hallgasd meg mások véleményét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A bolygók arra ösztönöznek, hogy oszd meg ötleteidet, éld ki kreativitásodat, de bármely akadály, amellyel most szembesülsz, csak ideiglenes.

Halak (02. 20-03. 20.) Valószínűleg több időre és személyes térre van szükséged ahhoz, hogy visszanyerhesd az egyensúlyodat, ezért nyugodtan teljesítheted ezeket az igényeket.

Ez is érdekelhet

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Kendall Jenner videóján nevet a fél világ. A ruha gyönyörű, de lehet, hogy enyhén szűk

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai