Napi horoszkóp: ma könnyen haragra gerjedsz - március 4.

2022.március.4.

A Hold a rámenős Kos jegyében halad: kemény, független és harcra kész világodban kevés hely marad az érzelgősségnek. Megvetsz mindennemű gyengeséget, és mivel a kompromisszum fogalma ismeretlen számodra, érzelmi és családi kapcsolataiddal is nehezen birkózol meg.

Napi horoszkóp: ma könnyen haragra gerjedsz - március 4.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

A függőség legapróbb jelére is türelmetlenséggel reagálsz. Ami a pasizást illeti, az üldözött szerepe nem illik hozzád, inkább te üldözöd hevesen vonzalmad tárgyát – csak el ne ijeszd! Mivel könnyen haragra gerjedsz, agressziódat vezesd le intenzív mozgással vagy kemény edzéssel. Fogyassz sok gyümölcsöt, diót, napraforgómagot, de lefekvés előtt ne nassolj, különben képtelen leszel elaludni.

Kos (03. 21-04. 20.) Hihetetlenül ambiciózus vagy, és biztosan célba érsz, de legyél türelmesebb, amikor a hagyományos férfi-női szerep felcserélődik kapcsolatodban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha hajlamos vagy a fejfájásra, próbáld ki az akupresszúrát, ha pedig a rokonaid haragszanak egymásra, igyekezz jobb belátásra téríteni, kibékíteni őket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valami kockázatos dolgot akarsz kipróbálni, először alaposan gondold át a dolgokat, sorold fel ötleteidet, vagy mutasd be őket egy megbízható barátodnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a szakmai elvárások kihoznak a sodrodból, többet érsz el, ha tudod, hogy minden kihívásban, amellyel szembe kell nézned, megvan a fejlődés lehetősége.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha többször próbálkoztál egy hivatalos probléma megoldásával, de nem jártál sikerrel, most éppen ideje lenne drasztikusabban hozzáállnod az ügyhöz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap kiválóan alkalmas mások pénzének megszerzésére, ha hajlandó vagy megváltoztatni a hozzáállásodat bizonyos emberekkel kapcsolatban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma különösen szenvedélyesnek érzed magad, de türelmetlenséged és a konfliktusok közted, főnököd és kedvesed között távolságot teremthetnek köztetek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valószínűleg nagyon elfoglalt leszel, ami jól jöhet, és a javadra válhat: az aktív tevékenység és a szakmai feladatok elvégzése számodra magától értetődő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szerencséd van, siker vár rád vállalkozásodban és a sportban, szexuális vágyaid is erősek, és ha valami kockázatos dolgot akarsz kipróbálni, tedd meg.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon kerülendő a türelmetlenség, és az elhamarkodottság, a családban pedig az egymásra utaltság figyelmen kívül hagyása konfliktust gerjeszthet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Készülj fel arra, hogy tudásoddal elkápráztasd a körülötted lévőket, munkád során sok rámenős személlyel találkozhatsz, és kompetens benyomást keltesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha túl sokat költöttél az elmúlt időszakban, nyugalmat és biztonságérzetet találhatsz abban a gondolatban, hogy a pároddal elő tudod teremteni a pénzt.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő