Napi horoszkóp: ma nyugodtan bízz az ösztöneidben - július 10. szombat

2021.július.10.

Újhold a Rákban! Mivel biztonságos, meleg fészekre van szükséged, családod és otthonod kerül érdeklődésed fókuszába. Ápolhatod a családi hagyományokat, közelebb kerülhetsz szüleidhez és rokonaidhoz, akik értékelik gondoskodó hajlamodat. Kiváló alkalom otthonod felújítására vagy rendbetételére, ma még a szerelem is otthon esik jól. Te lehetsz az ideális anya, a kotlós, aki szereti és védelmezi kicsinyeit. Ám ha csemetéd önállóbbá szeretne válni, meg kell tanulnod érzelmileg elengedni őt.

Napi horoszkóp: ma nyugodtan bízz az ösztöneidben - július 10. szombat
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Ezt a napot töltsd a családdal vagy a partnereddel! Neptunusz harmonikus fényszögét kihasználva gazdag fantáziádat hasznosíthatod művészként vagy alkotóként. Bízz a megérzéseidben, döntéshelyzetben hallgass az ösztöneidre! Ma könnyű teherbe esni, de valószínű, hogy lányod születik.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha találtál olyan pasit, aki kész összeköltözni veled, megteremthetitek a közös otthont, de a házi béke legfontosabb feltétele, hogy az igények kielégítésre találjanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Gondold végig alaposan, mielőtt véleményt mondasz, de kérdezd meg magadtól, hogy vigyázol-e magadra, miközben vigyázol a barátaidra és rokonaidra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Használd ki a Glamour-napokat, vásárlásaidat időzítsd a mai napra, de ha arra érzel késztetést, hogy gazdag legyél, lépj anyagilag sikeres rokonod nyomdokaiba.

Rák (06. 22-07. 22.) Profithozó ötleted támad, és ha másoknak szeretnél segíteni, akkor az, ha először magaddal törődsz, többet fog segíteni neked ahhoz, hogy másokkal is gondoskodhass.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma tudj titkot tartani, de ha bánt a magány, óvakodj attól, hogy belső ürességedet könnyelmű vásárlásokkal, bankszámlád lenullázásával próbáld kitölteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hűséges barátnők látogatják az otthonodat, de ne otthon várd, hogy betoppanjon a nagy Ő – fogadd el azt a meghívást, amelyre egyébként ügyet sem vetettél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érdeklődésed fókuszában a karrier és a megbecsülés áll, de a hivatásod és a munkahelyi elvárások megakadályozhatják a kapcsolatok ápolását a barátokkal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A hála gyakorlása lehet a legbiztosabb módja az újhold megtisztelésének, de a régóta áhított külföldi munka vagy a tengerparti vakáció is összejöhet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az üzleti társulások virágzóan alakulnak, de ha szeretőként nem jeleskedsz, legalább a házat és a konyhát tartsd tisztán, ma talán még a főzésbe is belejössz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha sóvárogsz valaki után, akinek fontos vagy, elfogadod egy házias fickó ajánlatát, aki gondoskodik rólad, és megadja mindazt a törődést, amire vágyódsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkát keresel, a párod biztosan talál valami hasznos elfoglaltságot számodra, de kínosan érintene, ha csak takarítanod és főznöd kellene rá.

Halak (02. 20-03. 20.) Az Újhold által levont tanulságok fontosak lehetnek az egészséges kapcsolatok ápolásának elsajátításához, munkádban viszont kiélheted kreativitásodat.

Ez is érdekelhet

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói