A mai napon az a helyes, ha néhány merész ötlettel próbálkozol - Egymondatos horoszkóp: május 1.

2021.május.1.

Az április a Bika-jegyében lévő Nap-Uránusz együttállással búcsúzott, a május is ezzel a robbanékony bolygó-együttessel indul. Új dolgokat akarunk felfedezni, és mivel a hagyományokhoz és a megrögzött szokásokhoz ragaszkodó Bak-Hold barátságos kapcsolatba kerül az Uránusszal, nem ártana átgondolni, hogy milyen dolgokon akarsz változtatni az életedben, hisz a világ változik… Ha a felelősségvállalás rugalmassággal társul, bizton hihetsz a május ígéretében. De akármilyen meghitt, kellemes az otthonod, mozdulj ki: új csodákat fedezhetsz fel a természetben. Bár a naptár szerint ünnep van, a felelősségvállalás meghozhatja a szakmai vagy üzleti áttörést, ráadásul érzelmi távolságtartásodtól is sikerül megszabadulnod. De ne ódzkodj a változásoktól!

Kos (03. 2l-04. 20.) Jóllehet ez a nap a munka ünnepe, mégse hagyd, hogy a munkádban, a vállalkozásodban elérhető sikerek miatt ne maradjon energiád, hogy a családra összpontosíts.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó szimatod van az üzlethez, a cégnél hasznosíthatod a főiskolán tanultakat, ám ha az új vállalatigazgatási módszerekhez alig konyítasz, újítanod kell.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a cég kasszája majdnem üres, a pasid és a családod sem engedélyez semmiféle felesleges költekezést, ha el akarsz érni valamit, ne válogass az eszközökben.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod elkerüli az érzelmi közelséget, érzéseid felkavarhatnak, és nem tudsz szabadulni a vágytól, hogy megérintsd legjobb barátodat vagy üzlettársadat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkával töltöd az ünnepet, nehéz lesz együtt dolgozni akaratos és dühítően különc főnököddel, de ne keverd össze a munkát a magánélettel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Akiben biztonságot találsz, az a kedvesed, de mivel az egyhangúság lelohasztja a libidót, a mai napon az a helyes, ha néhány merész ötlettel próbálkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem vagy feldobva az ötlettől, hogy az ünnepet házimunkával kezdd, de nincs más választásod, de ne adósodj el azért, hogy új műszaki kütyüket rendelj a neten.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha zátonyra futott egy kapcsolatod, ma utazz el valahová, szükséged van új élményekre - csak jól kell megválasztanod programod helyszínét, no és a partnert.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még az ünnepen sem csinálsz anélkül, hogy abból ne származzon valami hasznod: gyakorlatias és független vagy mind a munkádban, mint az üzleti életben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha május elsején elfog a nosztalgia, s eszedbe jutnak a vidám játékok a zöldben, fogd kézen a családodat vagy a partneredet, hiszen ma több érdekes rendezvény van

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Törődj bele rokonaid akaratába, legyél alkalmazkodó, de ha nem akarsz együtt élni velük, és saját lakást keresel magadnak, ezt el tudod intézni ott helyben.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha majálisozni mész, bizonyára sok ismerős arcot látsz, de ne érd be az érdeklődéssel, kérdezősködj is, de akár a párod világába is bebocsáttatást kérhetsz!

Ez is érdekelhet

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában