A Bikák fizetésemelést kérhetnek, a Bakok új munkát kereshetnek - Napi horoszkóp: Május 12.

2021.május.13.

Az Ikrek-Merkúr trigon fényszöge a Szaturnusszal logikus gondolatokat ad, és elősegíti a koncentrációt. Érdemes leírni az ötleteidet, majd nyugodtan átgondolni, vagy megbeszélni valakivel, akitől jó tanácsot kaphatsz. Ez a fényszög kedvez a szerződéseknek és a megállapodásoknak. Ha állásra pályáztál, talán most jön az értesítés arról, hogy megkaptad. Ma pontos a kommunikáció, a lényegre térés… A Bika jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus kapcsolata kreativitást, alkotó fantáziát és együttérzést jelképez. Gondtalannak érzed magad, és át akarod ölelni az egész világot, de álmaidat is most ültetheted át a gyakorlatba. Hagyd, hogy az univerzum elvarázsoljon, és könnyedén lebegj... Ha eluralkodik rajtad a segíteni akarás, mindenki örömmel fogadja a kinyújtott kezet. Együttérzésünk mások iránt segít elkerülni a konfliktushelyzeteket, de lazításra, pihenésre, zenehallatásra is kiválóan alkalmas a mai nap. Művészek számára szokatlanul inspirált időszak ez.

A Bikák fizetésemelést kérhetnek, a Bakok új munkát kereshetnek - Napi horoszkóp: Május 12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes reklámkampányt beindítani, új munkáról tárgyalni, de a pasid kihasználhatja önzetlenségedet, hiszen akkor is segítesz neki, ha alig van pénzed.

Bika (04. 21-05. 20.) Fizetésemelést kérhetsz, és azt is elérheted, hogy barátaid és rokonaid készségesen segítsenek, ám neked is teljesítened kell minden kérést, amelyet hozzád intéznek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A média és az információcsere terén indított tárgyalásaid során megtalálod azt, ami számodra kifizetődő, de valaki akár a művészpályán is elindíthat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha képes leszel munkára fogni alkotó fantáziádat, olyan közös tervek és célok kimunkálására használhatod fel, amelyek sikert eredményeznek a pénzügyi világban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz, hogy a párod, kollégáid és főnökeid együttműködjenek veled anyagi és szakmai céljaid érdekében, elsőként te ajánld fel az együttműködésedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha attól félsz, hogy elbocsáthatnak, kérdezd meg a főnöködet, milyen képzésre jelentkezz, de kapcsolatod megköveteli, hogy néha tudj a párod igényeihez igazodni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felelősségteljes viselkedéseddel könnyebbé teheted szeretteid életét, de ha állást vagy üzleti lehetőséget keresel, érdemes lenne beszállnod egyik barátod cégébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen magadhoz vonzod mások pénzét, ingatlanügyletből nyereséget sajtolsz ki, de azt is találd ki, mit tehetsz, ha főnököd szeretni való, vonzó pasi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rugalmasnak kell lenned, hogy módosítva álláspontodat, tárgyaláskor elérd a kívánt reakciót, de nagylelkű, önzetlen módon te lehetsz szeretteid gyámolítója.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha jobban fizető állásra ácsingózol, pályázd meg, művészként értékes alkotást hozhatsz létre, de akár jómódú kedvesed (üzletfeled) hálószobáját is megtekintheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Telefonon vagy személyesen hasznos információhoz jutsz, internetes ismerkedés vagy üzletkötés is bejön, ráadásul új otthonodba is beköltözhetsz a pároddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Merj kommunikálni és kérni - kreatív alkotásod abból születik, hogy munkára fogod a fantáziádat, de törekedj arra, hogy a nyilvánosság is megismerje műveidet.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát