Napi horoszkóp: érzékiség és bosszúvágy vezérelhet ma - május 14. szombat

Reggel a Mérleg-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz trigon fényszöge felelősségérzetet, szervezői tehetséget és kötelességtudatot ajándékoz nekünk. Arra ösztönöz, hogy felfrissítsük unalomba fulladt kapcsolatunkat, és engedjük szabadjára kreativitásunkat.

 Szélsőséges érzelmek vezérelhetnek ma - napi horoszkóp: május 14. szombat
Szélsőséges érzelmek vezérelhetnek ma - napi horoszkóp: május 14. szombat
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

A Mérleg jegyében lévő Hold magával hozza a társkeresés vágyát, a művészet pedig gyönyörködteti a lelket. Kihozhatod a legtöbbet külső adottságaidból, de délelőtt a Hold és a Plútó barátságtalan rezgései miatt te lehetsz a vasakaratú, nő, aki nem mutathatja ki gyengeségét. A nap közepén a Hold belép a Skorpióba, ahol a szenvedély, a titokzatosság, az érzékiség és az üzlet lesz a meghatározó, de a bosszúvágy is bárkiben felébredhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ideje arra koncentrálni, hogy boldoggá tedd a párodat, hiszen ez az erőfeszítés a végén valóban kifizetődik, a szinglik viszont bővíthetik ismeretségi körüket.

Bika (04. 21-05. 20.) Akadályokba ütközhetsz, de ne aggódj, ezek olyan dolgok, amelyeket megkerülhetsz, ha hiszel a képességeidben, de ma művészi hajlamaidat is hasznosíthatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meg kell mentened és védened a kapcsolatodat, nem szabad hazavinned a munkahelyi problémáidat, és akkor garantáltan csodálatos, szexis estéd lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) Próbálj időt szakítani magadra, de párkapcsolatod is jó úton halad, a szex pedig csak fontos neked is, csak a féltékenységet és a bizalmatlanságot mellőzd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szingliként kapcsold be a radarodat különleges kollégádnak a közelében, a nap második felében viszont tanuld meg kezelni szélsőséges érzelmeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az szakmai és anyagi kötelezettségek konfliktust okozhatnak kapcsolatodban, ám ha barátnőd milliókat keresett, akkor te is vállalhatsz egy kis kockázatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tervezhetsz néhány felújítást az otthonodban, de az anyagi korlátok hátráltatnak, egyik régi kedvesed viszont visszatér, és ez néhány változásnál többet hozhat.

Ez vár rád a Fa-Kígyó hónapjában: aktivitás, lelkesedés, érzékenység és együttérzés!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretnél valami új tevékenységbe belevágni vagy szakmai gyakorlatot szerezni, de ne tegyél olyan sértő kijelentést, amit később ne tudnál kijavítani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Készen állsz mások meghallgatására, felfeded csábító hozzáállásodat azzal a magával ragadó módszerrel, amellyel másokat is bevonsz a beszélgetéseidbe.

Bak (12. 22-01. 20.) Felfordulás zajlik az életedben, de nem adod fel, minden energiádat és dinamizmusodat arra fogod használni, hogy megoldást találj a felmerülő problémákra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szánj időt arra, hogy elgondolkozz az életeden, és mérlegeld, meddig jutottál el, és mit szeretnél még elérni – tedd meg a szükséges lépést, ne félj!

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nagyon elfoglalt leszel, mivel a legközelebbi és legkedvesebb személy a segítségedet és tanácsodat kéri, de az első teendő: kell egy hozzád illő szexpartner.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

5 tipp, hogy te is megtaláld az igazit

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább