Napi horoszkóp: semmi sem állhat egy sikeres nap útjában - május 17.

A Hold ma is a Nyilas jegyében jár: ha előszezoni nyaralást tervezel, biztos, hogy a világ minden táján otthon érzed magad, ráadásul minden kultúrában és társadalmi rétegben feltalálod magad. Ha ilyen pozitív erők munkálnak benned, sok minden könnyebben sikerül, és ha a körülötted lévők is ugyanolyan szívélyesen viselkednek, mint te, semmi sem állhat egy sikeres nap útjában. A Nyilas-Hold és a száműzött Kos-Vénusz trigon fényszöge kedvező utazásra, sportolásra, művelődésre, cellulítiszkezelésre. De mégis a szerelem és a szex a legizgalmasabb és legszórakoztatóbb intézmény az életedben. Ha rátaláltál az emberedre, igazi tűzijátékot rendeztek az ágyban. Ám ha egyetlen pasival nem éred be, azért gondolj arra, hogy a pszichológusok és a válóperes ügyvédek a Nyilasok zsebéből húzzák ki a legtöbb pénzt. De észrevehető változáson mehetsz keresztül, amint egy kihívást jelentő, sportos, rámenős fazon tűnik fel a színen.

Napi horoszkóp: május 17.
Napi horoszkóp: május 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Tobzódsz az érzelmekben, kreativitásodat díjazzák, örömteli sokk érhet a lepedőn, belevetheted magad kedvenc sportodba, de hirtelen természeted vitákra vezethet.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkahelyeden nincs sok változás, de ne pazarold a pénzed hiábavaló dolgokra, jobb elkerülni a kockázatot bármilyen területen - ez nem a megfelelő nap.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egyik barátod azon viccelődik, hogy egy nap majd össze fogtok jönni, és kezd melegedni a helyzet, akkor jó lenne szemtől szemben tisztázni a dolgot.

Rák (06. 22-07. 22.) A munkahelyeden sok újdonság vár rád, jó hangulatban leszel, ami segít abban, hogy hatékonyan nézz szembe a munkával anélkül, hogy megterhelnéd magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi életedben ma fontos esemény történik, de legyél merész, ne kövesd feltétlenül betű szerint az etikettet, este viszont ne tagadd meg szeretteid kérését.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mikor leveted az utolsó ruhadarabjaidat, és követed gazdag pasidat a hálószobába, sérülékenynek érzed magad, mert úgy gondolod, hogy túl könnyen megkaptak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha virtuális románcot folytatsz, vagy férjhez akarsz menni, és a párod engedelmességet vár el tőled, csak addig leszel engedelmes, míg össze nem házasodtok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól keresel, ezért engedsz a kísértésnek és a pazarlásnak, hiába figyelmeztetet a párod, hogy még a Wall Street is süllyed, a megtakarításaid pedig fogynak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy egy nagy szakács, amikor más dolgok érdekelnek, de a mai napon mi sem természetesebb, mint beleszeretni valakibe, és utazás közben flörtölni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ki akarod deríteni, miként hat az együttélés a kapcsolatodra, ezt csak egy módon vizsgálhatod meg: a gyakorlatban: a kísérlethez viszont társat kell választanod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megpróbálsz közelebb kerülni egyik kollégádhoz vagy szexis szomszédodhoz, beszélgess vele valami olyasmiről, amit rendkívül izgalmasnak talál.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy kis kereset-kiegészítés reményében boldogan vállalsz munkát kedvesed cégénél, de higgy sokkal jobban magadban, hogy mások is higgyenek benned.

Ez is érdekelhet

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

Biztonságos az intimpiercing? Minden, amit tudnod kell róla!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő