Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

2021.május.18.

Az Oroszlán jegyében haladó Hold és az Ikrek-Vénusz jóindulatú fényszögének köszönhetően ebédidőben kellemes légkört teremthetsz magad és környezeted számára. Fedezz fel új arcokat és helyeket, hiszen bárhol jelensz meg, feltűnést keltesz. Később viszont, amikor az Uránusz és a Szaturnusz is támadja a Holdat, ha a párod vagy a főnököd frusztrál és idegesít, hiába próbálsz a kedvében járni, nem akar megváltozni, kénytelen leszel te. De vajon miként fogod megértetni a családdal, hogy az esküvőből, egy munkából vagy kapcsolatod folytatásából egyelőre nem lesz semmi? Kerüld a drámázást és mindent, ami megterheli a szívedet, a hátadat és a vérkeringésedet!

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd
Fotó: Shutterstock, Getty images

Kos (03. 21-04. 20.) Ne lepődj meg, ha a fiúd szerelmes üzenetekkel bombáz, ami jót tesz a hiúságodnak, de fogd vissza a költekezést és utasítsd el főnököd vagy támogatód közeledését.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaid, főnököd vagy vendégeid felboríthatják terveidet, de köss olyan kompromisszumot, hogy ne ártatlan otthoni környezeteden töltsd ki mérgedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezel egy könnyű kalandot, de el kell adnod elképeléseidet azoknak, akikkel tárgyalsz és üzletelsz, ne is álmodj viszont arról, hogy új ügyfeleket szerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Vásárlási rohamodat azzal igazolod, hogy megadod magadnak, ami jár, de a nap második felében nem fogod elkerülni a veszteséget vagy az anyagi bonyodalmakat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Személyes vonzerőd sok ajtót képes megnyitni, de ha széltoló barátod vagy a főnök el akar csábítani, add értésére, hogy nem vagy kapható könnyű kalandra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valakinek a kedvében jársz, azzal elkeserítesz valaki mást, ám ha egyik kollégád megpróbálja kihúzni alólad a széket, oszd ki, ne essen meg a szíved rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Világosan látod céljaidat, barátnőd jó üzletet közvetít, de tartsd tiszteletben, ha a partnered (szeretőd) csak a problémáival vagy az üzlettel akar foglalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma behajthatod céged kintlévőségeit, de délután már nem halaszthatod tovább, egy szakmai vagy családi ügyben tiszta vizet kell öntened a pohárba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerelemben, vállalkozásban a nap közepén kedvező fordulat, de akár utaznod kell, akár dolgozol, ne sérts meg fölöslegesen senkit és kihágásokat se kövess el.

Bak (12. 22-01. 20.) Hajszolod a pénzt, de kiderülhet, hogy szeretőd vagy a párod bankja már hivatalosan is érdeklődött, hogy vajon az ő beleegyezésével költekezel-e a bankkártyájával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ahhoz, hogy változást érj el a fiúdnál, nem elég technikai érzékedet csillogtatni, többet kell törődnöd a küllemeddel, de ha elkezdesz valamit, végig kell vinned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha vonzódsz egyik kollégádhoz, ne lepődj meg azon, ha csak barátot lát benned, de ha nem fogadod meg a segítő szándékot, mérhetetlen baklövést követhetsz el.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk