Az Ikrekre nagy hír vár, a Ráknak muszáj határozottnak lennie - Napi horoszkóp: május 26.

2021.május.26.

Telihold a Nyilasban: szuperhold, amikor a Hold narancsvörös színben tündököl. Megtisztíthatod lelkedet kellemetlen emlékeidtől, sebeidtől, megszabadulhatsz a birtokló ragaszkodástól. Olyan meggyőződéseket hagyhatsz magad mögött, amelyek életed különböző területeiről szólnak, de amelyek már nem segítenek fejlődni. Izgalmas időszakot élhetsz át, amely nagy változásokat, felfordulásokat hozhat az életedben, de több szabadságot vívhatsz ki magadnak. A Teliholdat a kommunikáció és a sokoldalúság jellemzi: kihívást jelent számodra, hogy új látóköröket fedezz fel azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból. Ez azt jelenti, hogy nyitott vagy az új ismeretekre, új tapasztalatokra. Fontos felismerni, hogy mihez ragaszkodsz kényszeresen, milyen jó vagy fájdalmas tapasztalatokhoz, valamint olyan viselkedésmintákhoz, amelyeket szívesen elhagynál. A boldogság kulcsa az, hogy merj hidat építeni vágyaid és a valóság között. A nyitott gondolkodás az új ötletek és információk felé, segít új útra lépni.

Az Ikrekre nagy hír vár, a Ráknak muszáj határozottnak lennie - Napi horoszkóp: május 26.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valaki felkeltette az érdeklődésedet, ne akard lerohanni és rávetni magad egy beszélgetés ürügyén, inkább kezdj el társalogni vele kedvenc témáidról.

Bika (04. 21-05. 20.) A comb, a csípő ma érzékenyebb, mint máskor, így ne terheld túl ezeket a testrészeidet, s ne bonyolódj olyan kölcsönökbe, amelyeket képtelen vagy visszafizetni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megérkezhet az a hír, amire régóta vártál, de nem ártana megtanulnod, mikor keresd, és mikor kerüld a nyilvánosságot, de az öncélú magamutogatástól óvakodj.

Rák (06. 22-07. 22.) Figyeld az új munkalehetőségeket, de ha azt akarod, hogy jobban figyeljenek rád és anyagi elvárásaidra, kissé határozottabban kell elmondanod az igényeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meghívnak egy bulira, egyik hódolód veled beszélgetve, csak a kapcsolat erotikus vonatkozásra összpontosít, miközben te sem vagy vele másképpen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs türelmed sem a főnökeidhez, sem a családodhoz, azt viszont nem engedheted meg, hogy bárki is pimasz vagy lekicsinylő megjegyzéseket tegyen a munkádra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma figyelmes vagy mindenkivel, de a közlekedésben nem árt az óvatosság; ha nem értesz valamit, kérdezd meg, jobb így, mintha rossz irányba indulnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Senki sem tud nálad ügyesebben feltárni új bevételi forrásokat, de ne bízz a könnyű keresetben, legyél józan, s építsd megfontoltan karrieredet, vállalkozásodat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tedd félre a pontosságot igénylő feladatokat, de ha a párod engedékeny, kedves kis nyuszikát akar magának, akkor nálad eltévesztette a házszámot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a munkahelyeden keresed az igazit, jó, ha tisztában vagy vele, hogy az ismerkedésnek szabályai vannak, és ha kimarad néhány lépés, súlyos gondok adódhatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy küzdesz a barátaidért és a párodért, ha igazságtalanság éri őket, mint anyaoroszlán a kölykeiért, de párhuzamos randevúzásaid miatt elveszítheted a Nagy Őt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma nehéz egyensúlyt teremtened a család és a hivatás között, de valaki behálózhat a munkahelyeden, a feltétlen engedelmeskedés pedig az idegeidre megy.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját