A Skorpiók vizsgára készülnek, a Vízöntők plusz munkát vállalnak - Napi horoszkóp: Május 28.

2021.május.28.

A Bak jegyében tartózkodó Hold és a Halak-Jupiter barátságos rezgései tehetnek arról, hogy bizakodó és a szokásosnál önzetlenebb hangulatban ébredsz. A Hold befolyásolja az érzéseket, ezeket az érzéseket kellemesnek érzékeled még akkor is, ha csak akkor tudsz bárkihez is közelebb kerülni, ha száz százalékig kiérdemelte bizalmadat. Mivel a Hold az anyát, a nőket és a családot is képviseli, most ezeken a területeken számíthatsz előnyökre. Jóllehet számodra ma a karriered élvez elsőbbséget, de képes vagy az érzéseidnek és a művészeteknek is átadni magad. Ambíciódnak köszönhetően jó családfenntartó vagy, te kormányozod a háztartást, ráadásul a Halak-bolygóktól ösztönözve kellemes, romantikus hangulatot is teremthetsz – a szokásosnál kevésbé távolságtartó, ám annál gyengédebb viselkedéssel.

A Skorpiók vizsgára készülnek, a Vízöntők plusz munkát vállalnak - Napi horoszkóp: Május 28.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ki nem állhatod azokat az embereket, akik átgázolnak másokon, de ma semmiféle áldozatot nem szégyellsz, hogy a főnök és a család elégedett legyen veled.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma tudsz stratégiailag gondolkodni, elintézheted hivatalos ügyeidet, de a mai hold-pozíció körömápolásra, lézeres ránctalanításra vagy zsírleszívásra is alkalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek vagy egy munkahelyi csalódás lelohasztja a libidódat, végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22-07. 22.) Partneredet, aki a saját erejéből küzdötte fel magát igencsak magasra, még akkor is csodálod, ha neked kell leszoktatnod kioktató vagy leereszkedő stílusáról.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkád megadja számodra a biztonságot, ám ha egyik ügyfeled megpróbál közelebb kerülni hozzád, nem biztos, hogy megtartod kettőtök között a távolságot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, hogy egyik idősebb barátnődben és kedvesedben is megbízhatsz, hiszen a bizalom az alapja minden jó kapcsolatnak, a tiétek pedig igazán jó kapcsolat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végre találhatsz egy megfelelő lakást, ahol még munkalehetőség is van, de ne csodálkozz, ha térded és fogaid érzékenyebbek a fájdalomra, mint máskor.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Készülhetsz a vizsgádra, művészként műveid értékelése szerepelhet programodban, de arra nem számítottál, hogy a párod ilyen könnyen beadja a derekát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Természetes, ha drága lakást, megfelelő munkát és vagyont akarsz, ám ha vágyaidat kordában tartod, akkor a nehezebb idők sem okozhatnak vészhelyzetet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma egy realista romantikus vagy, olyan típus, aki mindig a földön marad, de a pasid értékelné, ha empátiádat és a kommunikációs technikádat is fejlesztenéd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hogy valamiből eltartsd magad, elvállalsz egy rangon aluli munkát, ám, ha pihenni szeretnél, közöld rokonaiddal, hogy nem készültél fel látogatók fogadására.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha jelentkezik egyik régi barátnőd, becsüld meg az ilyen alkalmat, mert az ember ritkán választ olyan jól barátokat, ahogyan azt gyermekkorában teszi.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói