A Skorpióra rátalálhat a szerelem, a Halak kedvező ajánlatot kaphat: Napi horoszkóp: május 31.

2021.május.31.

A hét első napján a Rák-Mars és a Halak-Neptunusz formálja május utolsó fényszögét. Ez a mennyei találkozó kiváló alkalmat ígér, hogy elkötelezd magad álmaid, ideáljaid és projektjeid megvalósítása mellett. Mivel a Mars száműzetésben van, erejét nem túlságosan erőteljesen érvényesíti, de erőt ad Neptunusz álmának valóra váltására. A társadalmi, családi, művészi, gyógyítási és spirituális tevékenységek élveznek előnyt, és ha egy kis mozgásra vágysz, részesítsd előnyben az okkultizmussal szoros kapcsolatban álló hatha jógát. Ha harcolnod kell érdekeidért, nem az egyenes utat választod, inkább megpróbálod elnyerni embertársaid együttérzését és részvétét. Intuíciód sugallatára hallgatva megvilágosodhatnak előtted olyan összefüggések, amelyeknek hiába próbáltál korábban a nyomára bukkanni. Érzékeled azt is, ha mások esetleg összejátszanak ellened.

A Skorpióra rátalálhat a szerelem, a Halak kedvező ajánlatot kaphat: Napi horoszkóp: május 31.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Valaki nagyra értékeli az áldozatvállalásodat, és ha ismét szóba kerül az a bizonyos lakásügy, számíthatsz arra, hogy rokonaid nem zárkóznak el a közös megegyezéstől.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel barátaid túl hiszékenynek és jámbornak tartanak, tehetsz ugyan szívességeket, de először saját érdekeidet biztosítsd, mielőtt a másokéra gondolnál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne alakoskodj, és ha a pénz fontos szerepet játszik az életedben, ebben az időszakban olyasmit adj el munkaadóidnak, ami szakmai riválisaidból hiányzik!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha esetleg egy hajó fedélzetén kezded meg előszezoni vakációdat, nem ér csalódás: misztikus élményekkel gazdagodhatsz, nyugodt kikapcsolódásra számíthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne dőlj be a csalóknak, ne trükközz az adóval, de jól jöhet bankkártyád hitelkerete, ám csak abban az esetben, ha jól megfontolod, mire költöd a pénzt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a partnered igazi lovag, viszonozd kedvességét, de mivel manapság már nem sok sárkány akad, akivel megküzdhetne, így az üzleti kapcsolatait kell ápolnia.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem érdemes igent mondani egy rangon aluli feladatra, csak akkor tedd meg ezt a lépést, ha ösztöneid azt súgják, hogy segíthetsz vele valakinek, aki rászorul.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valakit hatalmába kerít a vonzerőd, és ha külföldön vállalsz munkát, biztosan találsz rá módot, hogy megszerezd egy romantikus, gyengéd, odaadó pasi szerelmét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonod fenntartásának vagy újjáépítésének költségeit nehezen tudod fedezni, de megeshet, hogy erotikus affért kezdesz hiteleződdel, ha csak egy kicsit biztat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha elég ravasz vagy, ma leszámolhatsz egyik ellenfeleddel, de inkább helyeselj rá partnered vagy közeli rokonaid véleményére, mint vitát provokálj velük.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megeshet, hogy egyik rokonod vagy munkáltatód jelentős összeget kínál, akkorát, amekkorát nemigen kereshetsz meg egyhamar, és főként nem ilyen könnyen.

Halak (02. 20-03. 20.) Az ágyba könnyű pasit találnod, de házasságra mostanában nem sokan hajlandóak, művészként vagy vállalkozóként viszont kedvező ajánlatokkal találkozol.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját