Napi horoszkóp: anyagi előnyökre számíthatsz - március 26.

2022.március.26.

A Halak-Merkúr és a Bak-Plútó barátságos kapcsolata társadalmi sikereket, aktív képzelőerőt és anyagi előnyöket biztosíthat számunkra. Nagyszabású terveket készítünk és jótékonysági vállalkozásokat hajtunk végre. Művészi érdeklődésünk is felébred, de a nap a tárgyalásoknak, a banki ügyleteknek, a meggyőzésnek és a médiakapcsolatoknak is kedvez. Gyanús üzelmeket nyomozhatunk ki, elemző és meggyőző képességünk a csúcson lesz, rosszakaróinkat leleplezhetjük, de fontos iratok aláírására, a tárgyalópartner befolyásolására is alkalmas ez a nap. Megtalálod a megfelelő szavakat ahhoz, hogy szavaiddal és gesztusaiddal inspiráld környezetedet. Ha a kapcsolatod komolyra fordul, beszéljétek meg egymással az olyan fontos dolgokat, mint szexuális igényeitek, anyagi kötelezettségeitek.

Napi horoszkóp: március 26.
Napi horoszkóp: március 26.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nincs állásod, mérd fel az álláspiacot, de ideálisak a körülmények ahhoz is, hogy foglalkozz vállalkozásoddal és számba vedd, hol tartasz az életedben.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha találkozol a barátaiddal, hasznos pénzügyi tippeket kaphatsz tőlük, kemény munkád is meghozza gyümölcsét: minden álmod és ambíciód megvalósult.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden és az üzleti életben hasznodra válhat az előrelátás, de tudnod kell, hogy amit mondasz, és amit csinálsz, annak következményei lehetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Szerelmi életedben teremts érzéki légkört, amelyben este elcsábíthatod partneredet: ez egy jó alkalom arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatot azzal, akit szeretsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ígéretes szakmai, pénzügyi lehetőségek; jobb lenne a kapcsolatod, ha elengednéd a féltékenységet, a szinglik pedig a szakmai világban találhatnak új partnert.

Szűz (08. 24-09. 23.) Működőképessé tehetsz egy szakmai vagy szerelmi kapcsolatot, és elég magabiztosság van benned ahhoz is, hogy szexuális vágyaidról köntörfalazás nélkül beszélj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi, munkahelyi vitáidat elsimíthatod, de ha megkapsz egy állást, az azért lesz, mert a cégnek szüksége van rád, és nem azért, mert neked munkahely kell.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Némi nyomásgyakorlással könnyen boldogulsz az üzleti világban, de érdemes lenne felhívni a tőzsdeügynöködet is, hogy meglovagolhass egy piaci eseményt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy dönthetsz, hogy otthon kívánsz dolgozni, de ha azt tervezitek a pároddal, hogy összeköltöztök, akkor beszéljétek meg, kinek kell lennie a családfenntartónak.

Bak (12. 22-01. 20.) Fejlesztheted kommunikációs tudásodat, tisztázhatod zűrösebb ügyeidet életed számos területén, de még a legnehezebb tárgyalásokkal és feladatokkal is megbirkózol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne erőltesd másokra a véleményedet, inkább empátiával hallgasd meg, mit mondanak barátaid, kollégáid, s meglepődsz majd, milyen sokat tanulhatsz tőlük.

Halak (02. 20-03. 20.) A hónapvége-hétvége kombináció miatt kikapcsolódásra lesz szükséged, és ha barát-rokon közvetítésével találtál egy jó pasit, küldj neki szexi üzenetet.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő